Kinkysex Gratis sexnoveller

Ypperstepræstindens tjenere – del 1

Y
Forfatter: SexparvestsjNæste afsnit

Var på vej hjem efter et møde. Det var regnvejr, og jeg kunne se, at der ville gå et par timer endnu inden jeg kunne slappe af hjemme, så jeg besluttede at holde ind på den næste tank for at få benzin på og nyde en kop kaffe.

Der holdt en del biler på tanken, så jeg besluttede at drikke kaffe først og tanke bagefter. Parkerede bilen og gik ind i cafeteriet, her var mange mennesker. Men efter at have købt en kop kaffe, fandt jeg en plads ved en herre på cirka min egen alder.

Spurgte om jeg måtte sætte mig ved bordet, hvilket han sagde ja til.

Vi sad begge og nød kaffen, mens vi så os omkring i lokalet. Blev enige om, at der for en almindelig hverdag var mange, der åbenbart var på farten.

Mens jeg sad og så mig omkring faldt blikket på et par på omkring de 45-50. En virkelig nydelig og flot klædt kvinde i en dragt, som fremhævede hendes former, uden dog at være direkte provokerende. Men jeg var bestemt ikke i tvivl om, at hun var en person, som vidste hvad hun ville. Manden var ligeledes klædt i et sæt tøj, som kunne fortælle, at han, som mange andre, også havde et par kilo for meget på sidebenene. Men bestemt en mand som tiltalte mig.

Mine tanker have jo som sædvanligt bevæget sig over i det sexuelle og jeg tænkte, at sådan et par var lige noget for mig.

Annonce

Min bordherre synes at have bemærket, at jeg betragtede parret , så jeg skyndte mig at sige: Ja, her er mange forskellige mennesker samlet, men hende derovre er en meget flot og indbydende kvinde. 

Hvortil han svarede: Ja, og han er en lige så indbydende mand!

Jeg smilede og sagde, ja jeg har altid drømt om at løbe ind i et sådant par.

Mener du sexuelt? spurgte han.

Jeg så på ham og sagde ja, det ville være en dejlig oplevelse at lege med nogen i den klasse.

Nu blev ham mere ligefrem og spurgte, om jeg var til dominans og latex beklædning?

Hvortil jeg svarede, JA mon ikke, det er min store lidenskab!

Han smilede, gav mig et visitkort og sagde, hvis du koder mit nummer ind på din mobil, så ser jeg, hvad jeg kan finde ud af. Men når du modtager en sms fra dette nummer, skal du gøre præcist hvad der står, hvis du er med på noget virkeligt frækt og udfordrende.

Jeg tog visitkortet, og han gik ud til en kassebil som holdt næsten uden for vinduet.

Jeg sad og tænkte lidt over, hvad han havde sagt, og pludseligt så jeg parret, jeg havde betragtet, komme ud og stige ind i samme bil, hvorefter de alle kørte afsted.

Jeg drak min kaffe færdig, mens jeg kodede nummeret ind i min mobil og tænkte, hvorfor gør du egentlig det? Ham hører du alligevel aldrig noget fra. Så gik jeg ud, tankede bilen og satte atter kursen hjemad.

Dagene gik, foråret var kommet med dejlig lune, og jeg gik og nød det hjemme.

En dag kom der en sms fra det nummer, jeg havde kodet ind på tankstationen for nogen tid siden. Jeg var lidt forvirret over, hvad det nu var, men læste sms’en:

Hej! Hvis du har fri imorgen, kører du kl. 16 ud til skoven ved den stejle skrænt ned til vandet medbringende en latexmaske, hvor kun mund og næse kan få luft og et sæt håndjern. Går ud fra du kender stedet?

Annonce

Du tager første vej fra din bopæl på venstre hånd kører ca. 1 kilometer ind af hulvejen, parkerer din bil der og afklæder dig helt. Lægger dit tøj i bagagerummet, låser bilen og lægger nøglerne på venstre baghjul!

Herefter går du nøgen cirka 50 meter videre til den lille lysning, stiller dig op ude på midten, ifører dig masken og låser dine håndled sammen på ryggen med håndjernene og venter! Forstået?

Jeg læste beskeden igen og tænkte, hvad er det her? Men liderlig som altid og med en pirren i maven og en pik som blev ved at vokse, svarede jeg på beskeden: Jo det er forstået, skal nok være der!

Da jeg jo går ledig, var tiden næste dag lang, men endelig kom tidspunktet, hvor jeg skulle køre afsted. Jeg havde været i bad og taget rent og let påklædning på. Steg ind i bilen og kørte mod skoven, som ligger cirka 15 minutters kørsel fra min bopæl. Fandt hulvejen og trillede lige så stille ind til stedet, hvor jeg skulle stille bilen og afføre mig mit tøj.

Der var ingen mennesker at se, ej heller nogle andre køretøjer. Så jeg gjorde som befalet og gik frem til midten af lysningen, hvor jeg stillede mig op på midten og iførte mig masken, og med betænkelighed låste jeg mine hænder sammen på ryggen. Ventede nervøst, det var skønt vejr og luften gjorde mig godt liderlig og i maven havde jeg denne spænding. Gad vide hvad der skal ske

Pludselig mærkede jeg nogle hænder, som løftede mig op, og bar mig afsted. Jeg blev lagt på noget blødt. Kunne fornemme, at det var et varerum i en bil. Bilen startede og kørte afsted

Da den stoppede blev jeg ført afsted, gennem en dør og ind i et lunt rum. Jeg blev nu iført et harnisk af remme, som blevet strammet om min krop. Pludselig mærkede jeg noget køligt blive presset op i min røv, og så blev jeg hejst op fra gulvet. Jeg dirrede af både spænding, og lidt angst var det vel også, hvad vil de gøre ved mig?

Hængende der i røven og remmene fornemmede jeg, at jeg havde et kraftigt træk i mine nosser. Et reb var blevet sat om dem, og nu blev de belastet med noget tungt. Egentlig en dejlig fornemmelse.

Annonce

Det her er en drøm, tænkte jeg. Men det var jo det, jeg altid havde drømt om. Jeg kunne jo intet se men høre at nogen ligesom messede i rummet! En dør gik op, og spændt tænkte jeg, hvad mon skal ske, hvad bliver jeg udsat for?

Nu kunne jeg høre at deres messen tiltog i styrke. Tror de sagde : Alt for ypperstepræstinde. Alt for vores ypperstepræstinde.

Pludseligt blev min maske fjernet, og jeg så nogle kutteklædte personer stå foran et bord, nærmest et alter. Der var et ildsted sammen med diverse stearinlys, som oplyste rummet.

Nu knirkede døren og begyndte langsomt at gå op. De vendte sig alle mod døren med bøjede hoveder, alt mens døren åbnede sig helt. I et tåget lys så jeg en kvindeskikkelse klædt helt i sort latexdragt, der klæbede sig til hendes krop.

Det var tydeligt, at hun var skabt som en gudinde. Trykket i min pik steg til uanede højder. Hun var flot, brysterne svulmede under dragten og jeg kunne ane hendes skamlæber, som var blevet presset frem i dragten. I hånden havde hun sort ridepisk, og mens hun majestætisk bevægede sig ind i rummet mod alteret, slog hun pisken stille og roligt mod sit ene ben!

Da hun nåede frem, slog hun et slag i bordet. De kutteklædte rejste sig og gjorde front mod alteret, som det jo måtte være.

Hun stod længe og betragtede sine folk, inden hun med et lille vip med pisken fik de to første til at hente en stol frem til hende. Stolen var udformet som en tronstol, sort med guldbelagte udskæringer. Der var hul i sædet, så man kunne komme til nedefra. 

Hun viftede igen med pisken, og de to næste satte en kande med vand og et bæger frem på bordet. Nu bemærkede jeg, at der var sat en skål ind på et par skinner under sædet på stolen. Endelig vendte hun blikket mod mig. Det var et iskoldt og alligevel glødende blik!

Annonce

Du er sikkert tørstig, sagde hun med en stemme, der kunne få enhver til at smelte. Jeg nikkede, mens jeg tænkte at mit svælg var tørt, så det ville gøre godt med noget væske.

Hun fortsatte. Om lidt skal jeg sørge for, at du får noget at drikke!

Endnu engang viftede hun med pisken og de næste to gik frem til hende. Stille og roligt lukkede de hendes dragt op i skridtet, og hjalp hende til rette på stolen. Hun lod sin pisk stille i en holder ved stolen lavet til formålet. Så lod hun sine latexklædte hænder smyge sig ned om sine skamlæber. Hun nikkede, og de to hjælpere tog fat i hver sin skamlæbe, og åbnede hendes kusse. Jeg hørte en plasken og kunne regne ud, at hun lod skålen under stolen modtage sin urin.

Da hun var færdig, vippede hjælperne stolen lidt tilbage, lod hendes ben sprede op over stolen armlæn, hvorefter de gik til deres pladser. Hun nikkede endnu engang, og de to næste gik hen til hende. Den ene faldt først på knæ og trak skålen ud under stolen og satte den på alteret. Hvorefter den anden knælede ned og begyndte at slikke hendes kusse ren for de gyldne dråber. Det var tydeligt noget, hun nød, for hun stønnede højlydt ved behandlingen.

Hun tog pisken, og gav den knælende et ikke hårdt men bestemt slag over ryggen, hvorefter vedkommende holdt inde og rejste sig. Hun nikkede, og de gik tilbage til deres pladser.

Nu sagde hun til de to sidste. I ved, hvad I skal. De gik frem til hende, og afklædte sig deres kutter. Til syne kom to latexklædte mænd, med deres pikke hængende frit ud fra dragten. Det var de to fra tanken. 

De gik frem til hende. Hun nikkede, og den mand, som jeg havde siddet til bords med på tanken, gik i knæ. Hvorefter den anden gik op foran ham og stillede sig, så manden fra mit bord havde hans pik lige ud for sit ansigt. Atter kom der en befaling, men denne gang med pisken, som hun lod glide op og ned af mandens stive pik.

Min bekendte fra tanken tog pikken i munden, mens han masserede de i latexdragten indeklemte nosser med sine fingre. Han lod tungen lege med pikhovedet, for derefter at lade pikken glide ind og langt ned i sin hals. Hans bevægelser blev hurtigere og hurtigere, og det varede heller ikke længe inden den anden lod forstå, at han snart ville eksplodere. 

Hold kæft det var liderligt at se på. Kvinden tog skålen med sit urin og rakte den frem. Lige inden manden kom, tog min bekendte pikken ud af sin mund og spillede den af over skålen, til en stor ladning sperm sprøjtede ned i den og dermed i urinen.

Det var godt sagde kvinden. Så er vi snart klar!

Annonce

Hun rørte rundt i skålen med pisken, og vinkede de to første ved bordet frem. De smed ligeledes deres kutter, og frem kom to kvinder på cirka 45 ligeledes klædt i sort latex. Den ene tog glasset på bordet, den anden skålen. Der blev nu hældt et halvt glas op fra skålen, og resten blev suppleret med væsken fra kanden.

Den ene gik nu hen til mig, mens kvinden sagde: Du var tørstig, her er din drik!

Kvinden, der stod foran mig, førte glasset op til mine læber og hældte væsken ind i munden på mig. Hold da op, jeg havde aldrig troet, at jeg skulle drikke urin. Men i situationen var drikken med blandingen at kvindens urin, mandens sperm samt det, som jeg troede var vand, men vin, en himmelsk nektar, som jeg drak med velbehag.

Hmm, sagde kvinden. Du ser ud til at kunne lide, hvad du bliver budt. Nu vil du blive malket, til du er kommet tre gange.

Resten af personerne smed nu deres kutter, og jeg kunne se, at det var mænd alle i latex. Flot og lækkert syn! Altså var der, foruden kvinden, to andre kvinder og otte mænd. Det her begynder at blive meget spændende, tænkte jeg!

To af mændene kom hen mod mig bærende på en maskine, som unægteligt lignede og var en form for malkemaskine. Jeg blev løftet lidt mere op i røven, som jeg jo hang i, så min pik pegede ned mod gulvet. De satte sugekoppen fast på min alt for stive pik. Den dunkede af liderlighed.

En svag summen begyndte, og jeg mærkede en kraftig sugende fornemmelse i pikken. Det gjorde ret godt, og jeg stønnede af liderlighed. Kvinden kom hen til mig, lod pisken suse mod mine baller. Jeg skreg af smerte!

Bare så du ved, hvem der bestemmer, smilede hun. Hun kom hen til mit ansigt, og jeg kunne dufte både hende og latexen. Åh hvor liderligt. Jeg kom i en kaskade af sperm ind i maskinen og slappede lidt af. 

Men ikke mange sekunder for maskinen blev ved med at malke og ikke uden virkning. Inden længe var pikken igen stiv som før, og jeg var i en trance af liderlighed. Jeg aldrig før havde oplevet noget lignende. Kvinden lod mig nu få adgang til sine bryster, som jeg slikkede og sugede det bedste, jeg havde lært. De var lækre og faste. Sikken en smag. Uhmm!

Nå, du kan godt, sagde hun. Nu må vi se, hvad du ellers kan!

Jeg kastede et blik rundt i lokalet og så, at hendes tjenere stod afventende og så på med liderlige blikke. Jeg kom endnu engang og skreg i liderlighed, at hun kunne gøre, hvad hun ville, bare det her ikke holdt op!

Maskinen snurrede lystigt videre, mens hun kaldte min bordherre hen, og sagde til ham: Nu mundknepper du ham, til du sprøjter. Men husk, at der skal noget af din ladning i skålen!

Han nikkede, kom frem til mig, stak til store dryppende pik ind i min mund, og kneppede mig langt ned i halsen. Åh det gjorde godt. Længe siden jeg sidst havde smagt piksaft. Jeg nåede orgasmens højdepunkt samtidig med ham, og mens han sprøjtede en del af sin sperm ud i min mund, kom jeg igen i maskinen. Han trak sin pik ud, og lod resten af sin ladning gå i skålen med urin og den andens sperm. 

Nu begyndte de to kvinder at malke de andre mænds pikke, mens ypperstepræstinden så til med et blik, som fortalte, at hun var parat til at blive kneppet synder og sammen. På skift lod hun mændene kneppe sin våde kusse med ordre om, at en del af deres ladning skulle i skålen. En efter en kneppede de hende, og hun hylede af fryd!

Da de alle havde afleveret deres ladninger i hendes skød og i skålen, blev malkemaskinen tømt, og indholdet hældt sammen med det andet i skålen. Den ene af kvinderne fordelte væsken fra skålen i ti små glas og to lidt større.

Jeg blev hejst ned og ført til alteret. Du skal nu sammen med os drikke indholdet af det glas, som står foran dig.

Jeg tog et af de store glas, og førte det til mine læber. Mens jeg drak væsken, sagde ypperstepræstinden. Dette er den væske, som du skal nyde sammen med vi andre. Hun tog nu selv det store glas, mens de andre tog hvert sit. Sammen vendte de bunden i vejret på glassene, og lod væsken løbe ind i munden og ned over deres kroppe. Jeg kunne se, at de, som jeg, også kunne lide smagen af de blandede væsker!

Alle udbrød de i kor: Tak vor skønne hersker og ypperstepræstinde!

Hun nikkede, og de fandt alle tilbage på deres pladser ved alteret. Hun rejste sig, tog sin maske af og jeg så den skønne kvindes ansigt. Det var, som gættet, kvinden fra tanken.

Nu kommanderede hun KOM. Døren gik op, ind trådte en total nøgen og kulsort neger. I sine hænder havde han en rød fløjlspude med gyldne frynser. På puden lå et lille spyd med en ring i den ene ende, hvorpå tre bogstaver var fastgjort. Et Y et P og et T! 

Så fik jeg øje på hans lem. Aldrig havde jeg set en pik så stor. Den hang mellem hans ben næsten helt ned til knæene, og den var særdeles tyk. Hold da kæft, tænkte jeg, hvem der var sådan udstyret.

Han gik hen til ildstedet, og placerede spydet i gløderne. Gik så hen til alteret, hvor han lagde sig på ryggen. To mænd kom hen til mig, førte mig over til et kors ved alteret. Jeg blev spændt fast. De to kvinder kom hen, og begyndte at bearbejde min pik, som langsomt begyndte at vokse.

Ypperstepræstinden blev af to andre løftet, og langsomt sænket ned over negerens kæmpe lem. Hun stønnede voldsomt, mens hun gled ned over denne kæmpe. Da hun var på plads, så hun på mig med liderlige øjne, som var i en trance af smerte og nydelse ved følelsen af den kæmpe pik, som nu var gledet op i hendes sjaskvåde kusse.

Annonce

Hun begyndte at ride op og ned ad den sorte djævel, mens hun med en liderlig stemme sagde, henvendt til mig. Du vil nu få en smerte at føle, som du sikkert aldrig før har oplevet. Men du skal være stolt af at få lov til at føle den. Mens du bliver den påført, skal du se på mig og nyde det syn, du har foran dig. For det vil blive det syn, som du badet i sved og liderlighed, vil vågne ved om natten!

Hun begyndte at ride kæmpen voldsommere, alt imens de to kvinder nu holdt hårdt fast i min pik. Den ene trak forhuden så meget tilbage som muligt. Manden fra tanken kom langsomt hen imod mig. Ypperstepræstinden red voldsomt på pikken, mens hun kastede hovedet frem og tilbage i en liderlig trance. Hun stønnede højlydt hver gang kæmpepikken ramte i bund i hendes liderlige spalte.

Nu så jeg, at manden havde spydet fra gløderne i hånden. Han løftede det op og rettede det mod mit pikhoved. Idet ypperstepræstinden skreg i en kæmpe orgasme, satte han spydet med de tre bogstaver på mit pikhoved!

Jeg skreg i smerte, men kom samtidigt med et sprøjt, som ramte ned over den store negers bryst og hen på ypperstepræstinden, som var sunket sammen over kæmpe pikken.

For pokker det gjorde ondt. Langsomt løftede ypperstepræstinden hovedet og sagde. Du er nu min ejendom, og du vil aldrig kunne glemme det. Skulle det ske, vil du hver gang du ser dit pikhoved blive mindet om det. Vær stolt af at være blevet optaget i denne sekt!

Du bliver nu blindfoldet igen og ført herfra. Du vil blive indkaldt igen, når tiden er kommet og dit sår er lægt.

Hun steg ned fra negeren, hvor hun efterlod en sø af sperm løbende ud af sin kusse. Gik hen til mig og gjorde tegn til, at hun skulle slikkes ren.

Jeg slikkede hende med en nydelse, som jeg aldrig før havde følt, mens min pik sved af smerte. Hun vendte sig og gik stille ud af rummet, hvor døren lukkede sig efter hende.

Jeg fik igen håndjern på, og min maske blev sat over mit hoved. Derefter blev jeg ført ud til en bil igen. Men denne gang blev jeg sat på sædet og bilen satte sig i bevægelse. Lidt efter standsede den. Mine håndjern blev låst op, og jeg blev sat ud med ordene, du hører fra os. Så kørte bilen bort.

Jeg stod lidt, inden jeg tog latexmasken af for at orientere mig. Til min skræk så jeg, at jeg stod ved indkørslen til skoven uden en trevl på kroppen. Jeg måtte gå ind til min bil.

Da trafikken var jævn, skyndte jeg mig ind af hulvejen og ned til bilen, som stod ganske, som jeg havde forladt den. Jeg tog mit tøj på, satte mig ind og sundede mig over begivenheden. Godt det var blevet tusmørke, så ikke alt for mange havde set mig på vejen.

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller