Kinkysex Gratis sexnoveller

Trines mormor gør mig til toiletso

T

Jeg vælger at pjække fra de sidste par timer. Jeg er helt udmattet efter den omgang, som Trine og hendes mormor har udsat mig for i omklædningsrummet.

Jeg har ikke prøvet at gå rundt med en plug oppe i røven før. Det gør jeg nu, og endda med en der er større end den, jeg ellers træner med hjemme. Det strammer en del i ringmusklen, og jeg går vist lidt mærkeligt. Til gengæld er det frækt at tænke på, at den for ikke særlig længe siden har siddet oppe i Trine.

Dunken med min egen urin opgiver jeg at skjule, og håber at folk bare tror, det er æblejuice, hvis jeg går med den så afslappet som muligt. Jeg har lige tid til at samle mine ting sammen i klassen inden næste time går i gang, men må trække cyklen hjem, da jeg ikke kan køre med pluggen i røven.

Annonce

Hjemme når jeg knap ind på mit værelse og får tøjet af, inden jeg dejser omkuld i min seng og falder i søvn. Jeg vågner først da min mor råber, at der er aftensmad om 20 minutter. Jeg når lige at trække dynen op om min bare røv og skjule pikbur og plug, da hun stikker hovedet ind.

“Kristoffer, kan du komme i noget tøj og lige få lidt vand i hovedet. Vi får en gæst til middag.”

Det har gjort godt med en lur, og jeg springer hurtigt i et sæt rent tøj, får en børste gennem håret og børstet tænder. Den nye plug føles stadig lidt stor, men jeg bider det i mig, og er klar til middag. Det er ikke usædvanligt at mine forældre har gæster til middag, så jeg skænker det egentlig ikke en tanke.

Alligevel er jeg tæt på at løbe skrigende ud af stuen, da jeg ser Inger stå i vores stue sammen med min mor og far. De paranoide tanker farer gennem mit hoved. Har hun fortalt om det hele. Har hun noget kørende med mine forældre. Hvad foregår der?

Inger har en flot og kort sort kjole på, som sidder stramt om hendes muskuløse krop. En pushup-bh sørger for at brysterne er placeret i en fræk kavalergang, og en diskret makeup understreger hendes em af sex. 

“Kristoffer, kan du sige goddag til Inger. Hun og jeg er gamle kollegaer, indtil hun gik på pension for et par år siden,” siger min mor, og trækker mig hen for at hilse på. Jeg giver Inger hånd, og siger pænt goddag.

“Du er da en nydelig ung mand. En skam man er sådan en gammel trunte,” griner Inger, og sender et smil, så mine forældre griner med. Jeg ånder lettet op. Umiddelbart har hun vist ikke tænkt sig at afsløre, at jeg er hendes sexslave.

Vi sætter os snart til bords, og Inger placerer sig ikke overraskende ved siden af mig. Hendes duft får det til at rykke i pikken, og jeg har lidt svært ved at sidde komfortabelt med den store plug oppe i røven. Hun smiler blot til mig.

Da mine forældre begge er ude og hente hovedretten, vender Inger sig imod mig: “Op og stå din lille liderlig so,” kommanderer hun kort.

Jeg rejser mig og hendes hånd tager fat om min numse for at mærke efter, at jeg stadig har den lyserøde plug oppe i røven. Hun skubber den hårdt helt op, og jeg gisper i overraskelse.

“Er der noget galt, skat,” spørger min mor, da hun kommer ind med et fad i samme øjeblik.

“Nej, nej. Skulle bare lige rette bukserne, det havde sat sig forkert,” svarer jeg, og sætter mig ned.

Da hun er væk igen, tager Inger mit glas og tømmer mit saft tilbage i kanden på bordet. Hun rækker mig det tomme glas med en sadistisk glimt i øjet: “Nu skynder du dig du ind og fylder glasset med dine slavesafter, forstået,” lyder ordren: “Og nåde trøste dig, hvis du prøver at snyde.”

Jeg tør ikke andet end at tage glasset, og smutte ind på mit værelse, hvor flasken med min urin fra tidligere på dagen står. Jeg fylder glasset og vender tilbage til bordet lige i tide til, at hovedretten står klar. Inger smiler venligt til mig, og skåler med mine forældre og så mig.

Smagen af min urin er meget skarp og salt, og det er svært at synke den første slurk uden at skære en grimasse. Heldigvis bemærker mine forældre ikke noget, men blikket i Ingers øjne fortæller mig, at hun ikke er helt tilfreds med min opførsel.

Annonce

Middagen forløber som sådan nogle nu gør. Min mor og Inger snakker om gamle dage og gamle anekdoter, min far sludrer med så godt han kan, og jeg nikker de rigtige steder. Maden er rigtig lækker, og jeg får også drukket hele glasset med urin. Ikke mindst fordi Inger sørger for at skåle med jævne mellemrum, så jeg ikke kan snyde mig udenom, selvom smagen stadig er grim.

Efter maden hjælper jeg med at rydde af bordet og fylde opvaskemaskinen. Jeg snupper en skål med chips, og vil tilbage til mit værelse. Men har ikke lige opdaget, at jeg er alene med Inger i køkkenet. Hun stiller sig helt tæt ind til mig, og tager hårdt fat i mine brystvorter gennem min t-shirt.

“Vær nu en dygtig lille luder Kristoffer. Tag et glas med ind på dit værelse, så du kan få tømt flasken for det lækre tis,” beordrer hun. Jeg nikker og mumler “Javel.”

Inde på mit værelse er jeg fristet til at hælde urinflaskens indhold ud af vinduet. Men jeg er også bange for, hvad der sker, hvis Inger opdager det. Og jeg er sikker på, at hun kan se, hvis jeg prøver at lyve. Så tår efter tår får drikker jeg mit eget tis, mens jeg ser serier på Netflix og spiser chips. Jeg kan høre at Inger og mine forældre snakker og hygger inde i stuen.

Pludselig brummer min telefon. Det er en besked fra Inger: “Toilettet, nu!”

Da jeg nærmer mig toiletdøren, åbner Inger og giver mig tegn til at være stille og komme ind. Hun låser døren og krænger sin kjole over hovedet. Brysterne sidder flot i hendes dyre bh, mens hun ikke har trusser på. Synet af hendes mørke skamlæber og store klit samt duften af hendes fisse får det til at rykke i pikken.

“Træk dine bukser ned og sæt dig på knæ foran toilettet, så jeg kan se på din ynkelige slavepik, når jeg jeg skider,” hvisker hun. Jeg adlyder, men forstår ikke helt, hvad hun mener. Eller måske vil jeg ikke tro det.

Inger sætter sig på toilettet foran mig, og læner sig tilbage, så hendes fisse og røv er blottet. Hun sukker afslappet, og begynder at tisse ned i toilettet, mens hun med foden tjatter lidt til mit pikbur, der nu strammer temmelig meget. Hun kigger mig lige i øjnene, da begynder så at presse en tyk lort ud med et liderligt støn.

Det er det mest perverse jeg nogensinde har set og oplevet, og jeg forstår ikke helt hvorfor både synet og lugten fascinerer mig og gør mig liderlig. Inger smiler blot og ser mig lige i øjnene: “Du er virkelig min ejendom nu, ikke sandt Kristoffer!? Du gør alt, hvad jeg ønsker!”

“Ja Frue,” svarer jeg uden et sekunds betænkningstid.

Inger rejser sig fra toilettet, og tager fat i nakken på mig: “Så slik din gudinde ren, so!”

Villigt lader jeg min tunge søge ind mellem Ingers skamlæber, og slikker grådigt resterne af hendes urin i mig. Hun smager meget anderledes end mit eget tis, stadig salt men langt fra lige så bittert. Et støn undslipper hende, da mine læber omslutter hendes store klit, og jeg sluger det sidste af hendes urin.

Hun kigger tilfreds ned på mig, og vender sig så omkring: “Så mangler du bare mit røvhul, lille luderdreng.”

Jeg er så opslugt af liderlighed, at jeg slet ikke stiller spørgsmålstegn ved Ingers ordrer. I stedet spreder jeg hendes baller og slikker de enkelte brune klatter af afføring i mig og gør anus helt rent med min tunge. Smagen er virkelig ubehagelig, men jeg tænker kun på at behage min nye ejer.

Annonce

Inger tager sin kjole på igen, og vender tilbage til stuen. Jeg vælger lige at børste mine tænder, for at få smagen af afføring væk, inden jeg lister tilbage på mit værelse.

Ikke så længe efter kan jeg høre, at der er opbrud inde i stuen. Inger takker for dejligt selskab og der er de sædvanlige høflighedsfraser om, at næste gang må hun invitere os over. Og så kan jeg høre, at Inger siger noget om at sige farvel til den unge mand.

Kort efter banker det på min dør, og Inger træder indenfor. “Her bor du da dejligt, må jeg komme ind,” siger hun højt, for at mine forældre kan høre det.

Hun lukker døren bag sig: “Læg dig på din seng med spredte ben,so,” siger hun,, og finder sin telefon frem og begynder at filme mig.

Jeg lægger mig, så både mit pikbur og pluggen i min røv kan ses af kameraet. Inger kommer nærmere  og tager fat i pluggen. Hun bevæger den lidt ud og ind af mit efterhånden ømme røvhul, så jeg stønner, inden hun brutalt trækker den ud af mig.

En lysebrun hinden dækker pluggen, og jeg kan lugte min egen afføring. Inger smiler blot til mig på en måde, så jeg automatisk åbner læberne, og hun kan placere den ulækre plug i min mund.

“Du har været en dygtig lille so her til aften, Kristoffer. Fremover skal du altid have din buttplug på dig, og du skal have den oppe i røven mindst tre timer om dagen. Forstået?”

Jeg nikker blot, og Inger forlader mit værelse med et “Sov godt.”

Læs videre<< Trine og hendes mormor træner mig som slaveso | Trine og hendes mormor tvinger mig til at onanere >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller