Kinkysex Gratis sexnoveller

Trine og hendes mormor tvinger mig til at onanere

T

Jeg har ikke hørt noget som helst fra Inger siden hun var til middag i fredags – ikke en eneste besked eller ordre på min telefon i flere dage. Jeg har selvfølgelig tjekket at telefonen virker som den skal, bare for at være sikker på, at jeg ikke går glip af noget.

Det er svært at koncentrere sig i timerne på gymnasiet, fordi mine tanker hele tiden kredser om de perverse ting, som jeg er blevet udsat for. Jeg har endda en enkelt gang sneget mig ind på pigernes toilet og låst mig inde i en af båsene, bare for at kunne høre og lugte dem gå på toilettet.

Heldigvis er jeg ikke blevet opdaget. Det ville have været så pinligt og sikkert også bortvisningsgrund. Ligesom jeg er sikker på, at Inger nok heller ikke ville have ladet det være ustraffet.

Trine værdiger mig som sædvanligt hverken et blik eller opmærksomhed, men ignorerer mig blot på samme måde, som hun synes at ignorere alle drengene i klassen. Jeg har selvfølgelig været fristet til at spørge hende, om hendes mormor er syg. Men jeg tør ikke.

Annonce

Jeg har min lyserøde plug med i tasken hver dag, for jeg er sikker på at Inger eller Trine nok skal opdage det, hvis jeg prøver at snyde. Men jeg øver mig fortsat kun med den derhjemme om aftenen, hvor jeg tager den i røven efter aftensmad og så ud igen inden jeg skal sove.

Det er hurtigt blevet nemt at få pluggen op, og jeg kan nu klare det blot med at slikke pluggen våd – faktisk ser jeg frem til at få den op. Jeg slikker den dog ikke ren, men nøjes med at vaske den efter brug. Det håber jeg ikke, at Inger bliver sur over.

Onsdag eftermiddag brummer min telefon endelig med en besked fra Inger: “Stå nøgen foran min hoveddør klokken otte. Forvent at overnatte.”

Tanken om at skulle møde nøgen op skræmmer mig, indtil jeg tænker mig lidt om. Der stod jo ikke, at jeg skulle tage nøgen derhen, men blot at jeg skal være nøgen, når jeg står foran døren til Trines forældres hus. 

Til aftensmaden fortæller jeg mine forældre, at jeg skal lave en projektopgave sammen med nogle af de andre fra klassen, og at det sikkert bliver sent, så jeg overnatter derovre. Jeg snupper min taske og pluggen med, springer på cyklen og er fremme ved huset ti minutter før tid.

Det er heldigvis en lun sommeraften, og hoveddøren til huset er delvist skjult fra vejen. Der er en plastkasse placeret ved døren med en seddel, hvor der blot står “Kristoffer.” Jeg kigger mig omkring for at tjekke, at ingen kan se mig, inden jeg tager alt mit tøj af og lægger det i kassen sammen med min taske.

I sidste øjeblik kommer jeg i tanke om, at jeg jo altid skal have pluggen på mig. Så jeg skynder mig at sutte den våd og presse på plads i røven lige i tide til, at døren går op.

Pludselig strammer pikburet hårdt om pikken, da jeg ser Trine stå i døren i en transparent heldragt i latex. Den sidder stramt om hendes smukke krop, store faste bryster og glatte fisse, og lukker tæt til i halsen. Det ser ikke ud til, at den kan åbnes andre steder end i ryggen. Jeg er tæt på at savle.

Annonce

Trine kigger blot nedladende på mig, men nyder tydeligt at se, hvor liderlig jeg er blevet på et splitsekund: “Kom indenfor, luder. Mine forældre er ude og rejse, så mormor og jeg har huset for os selv – og vi trænger til at blive underholdt.”

Jeg følger efter Trine ind i det store hus. Pluggen i min røv føles slet ikke så ubehagelig at gå med som sidst, og udsynet til hendes numse i den frække dragt klager jeg slet ikke over. 

I den store tv-stue sidder Inger henslængt i lædersofaen, og er et lige så frækt syn som sit barnebarn. Hun er kun iført et læder-harness, hvor den smukke, mørke , og allerede våde, fisse fremhæves af to remme, der går ned mellem benene. Hendes slidte hængebryster er ekstremt sexede at se på, da de holdes fast i en stålring i stedet for læderremme.

“Det var dejligt du kunne komme Kristoffer, har du nu husket alle dine ordrer?”

Jeg nikker og vender røven til, så hun kan se, at pluggen sidder på sin plads. Trine tager fat i pluggen, og kører den hårdt frem og tilbage et par gange, hvilket får mig til at stønne af nydelse.

“Han er ved at få en rigtig luderrøv, mormor,” griner hun, og låser pikburet op med det resultat, at min pik står stiv og glinsende. Jeg krymper mig da Trine hånd nærmer sig pikken, bange for at hun vil slå den. Men hun nøjes med at trække forhuden helt tilbage, så pikhovedet er blottet.

Inger glider lidt frem i sofaen, og spreder sine ben, så duften af hendes fisse breder sig i stuen: “Kravl herhen og slik mig, din lille so!” 

Jeg skynder mig på knæ, og kravler hen til min ejer. Pikken dingler mellem mine ben, og jeg kan mærke, at der ikke skal meget mere berøring til, før jeg spermer. Smagen af Ingers fisse er fantastisk. Jeg gør mig umage for at slikke hele vejen fra mellemkødet, langs og mellem  skamlæberne og op omkring klitten.

Jeg kan mærke at Inger nyder min ivrige tunge, for hun bliver endnu mere våd i fissen og hendes klit svulmer op. Men hun ignorere mig, og istedet er hun og Trine åbenbart i gang med at se en række nye fotoserier af Trine igennem på stuens store fladskærm – og de tager sig god tid. 

Ud fra de brudstykker af deres samtale jeg opfatter, mens jeg har tungen dybt oppe i Ingers fisse, lyder det som om, at Trine er begyndt at eksperimentere med meget store analdildoer. Jeg kan også høre, at de har lavet videooptagelser, for Trines stønnen lyder fra stuens højtalere. 

“Hvor er du smuk skat! Se, man kan kigge helt op i tarmen på dig på det billede,” lyder det fra Inger.

Annonce

Alene tanken om at se Trine udblokke sit eget røvhul får det til at dryppe lidt fra min pik og ned på gulvet.

“Mormor, den klamme luder drypper sperm på gulvet!”

Inden jeg når at opfatte noget sender en lussing fra Inger mig i gulvet. Det ringer for mine øre, men kan kan lige netop høre hende sige, at jeg bare har at slikke rent. Jeg får øje på dråberne at sperm, og skynder at slikke dem i mig.

“Undskyld Frue,” prøver jeg, og kan godt mærke at min tunge har været i gang i hendes fisse længe. Ud af øjenkrogen kan jeg se fladskærmen, hvor et foto af Trine med noget der ligner en knytnæve i latex hænger ud af hendes meget åbne numsehul.

Inger kigger strengt på mig og min stadig meget stive, dirrende og glinsende pik. Med en enkelt gestus giver hun mig tegn til at rejse mig op. Trine slukker for fladskærmen, og sætter sig til rette i sofaen ved siden af sin mormor. Hun sidder med let spredte ben, så jeg har frit udsyn til hendes latexklædte fisse.

“Hvis soen virkelig trænger til at sperme, så skal den da have lov,” siger Inger koldt og peger på en glasskål på stuebordet: “Spil din ynkelige pik ned i skålen!”

Trine smiler forventningsningsfuldt, da jeg tager fat om min pik og begynder at onanere foran dem begge. Der går ikke mange sekunder før jeg grynter og aflevere en god klat sperm i skålen.

“Tak Frue,” siger jeg og slipper grebet om min pik. 

Inger ryster blot på hovedet: “Du er slet ikke færdig, so. Spil pik igen!”

Jeg kigger spørgende på hende, men hendes blik slipper mig ikke. Jeg tager fat i pikken igen, og begynder at køre forhuden frem og tilbage over det spermvåde pikhoved. Heldigvis er jeg stadig temmelig liderlig, så min unge pik bliver hurtig stiv igen.

Triner smiler frækt til sin mormor, og jeg kan se hun er blevet våd af det spil, som hun og hendes mormor har kørende. Jeg kigger på Trines smukke våde fisse, og forestiller mig hvordan den er at slikke, hvordan den må smage himmelsk. Og for anden gang spermer jeg ned i skålen, denne gang dog en noget mindre portion.

“Igen so, du skal spille pik indtil jeg siger stop!” siger Inger med et sadistisk smil..

Her tredje gang er det noget sværere at gnide pikken stiv igen, og jeg kan mærke at den ikke bliver helt så stor, som den plejer. Men jeg koncentrerer mig om de to frække kvinder i sofaen, fantaserer om det foto jeg nåede at se af Trine, strammer i anus så pluggen mærkes bedre. Jeg føler det varer en evighed, inden jeg kan mærke den velkendte fornemmelse af sperm presse sig vej ud. Men der lander kun en meget lille klar klat i skålen.

Jeg kigger på Inger, der blot læner sig lidt tilbage og kæler for sin klit, mens hun ser på mig. Trine blinker ondskabsfuldt til mig. Min pik er helt slap og fedtet, men jeg tager alligevel fat i forhuden og begynder at køre frem og tilbage. Kombinationen af sved og spermrester får det til at svie og det er slet ikke rart at spille pik længere. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre for at få pikken stiv igen – selv de frækkeste billeder på min indre nethinde hjælper ikke.

“Kristoffer, hvis du ikke tager dig sammen, spiller ordentligt pik og spermer, så får du den om nosserne,” siger Inger, og viser mig en stålring med indvendige spidse pigge.

Annonce

Piggene ser meget spidse ud, og det er lige før jeg bare ved at se ringen i min ejers hånd fornemmer, hvor smertefuld den er at have på. Jeg tager hårdt fat i min slappe, ømme pikke og onanerer hårdt. Jeg tænker på hvor lækkert det må være, en dag måske at få lov at stikke pikken i Ingers røv. Jeg kan mærke, at jo mere jeg tænker på, at hun ejer mig helt, jo stivere bliver pikken.

Forhuden brænder nærmest, og jeg har tårer i øjnene af smerte, da jeg med et lille skingert skrig af ydmygelse og udmattelse leverer en sidste klat sperm i skålen. Min pik er helt rød, lille og gør ondt ad helvede til.

“Øv,” kommer det fra Trine: “Jeg håbede lige, at luderen ikke kunne. Nu går jeg i seng.” Hun kysser sin mormor godnat, og forlader stuen uden at værdige mig et blik. 

Inger giver peger på skålen med min sperm: “Tag den med herover, so!”

Hun stiller skålen ved siden af sig i sofaen, og tager min helt indskrumpede pik i hånden, klemmer den hårdt. Jeg grynter af smerte og vakler et sekund på benene. Hun spreder sine ben helt.

“Kom så Kristoffer, jeg ved jo, du så gerne vil bolle mig. Knep mig og kom oppe i min lækre kusse,” siger hun med en hånlig tone, mens hun brutalt kører min forhud frem og tilbage, med det resultat at min pik bliver endnu mindre.

Inger trækker mig tæt og lægger benene omkring mine hofter, presser mit underliv og lille slappe tissemand mod sin meget våde fisse. Laver kneppebevægelser, og tvinger mig til at køre min pik i mellem hendes skamlæber. Jeg kan mærke tårer i øjnene over ydmygelsen ved, at min pik slet ikke rejser sig.

“Nå ja, hvis du ikke vil have fisse, så må du jo undvære,” griner hun, og skubber mig lidt væk, så hun kan spænde pikburet på plads igen. Det føles rart at burets klare plast nu beskytter min smertefulde og ynkelige tissemand. 

Annonce

Inger skubber mig ned på knæ, og slikker med et suk mine tårer i sig. Hun hvisker med en pludselig helt sød stemme i øret: “Du er en smuk, dygtig, lille slavedreng – jeg er glad for, at du er så villig. Læg nu hovedet tilbage og åben munden, skat.”

Jeg føler mig helt stolt ved Ingers ord, og åbner munden. Jeg ved godt, hvad der skal ske, men der går alligevel et lille gys igennem min krop, da de første dråber af min opsamlede sperm rammer tungen. Inger tømmer hele skålen ned i min mund, og jeg synker det hele.

Jeg kan se på hende, at hun er tilfreds med mig, og det gør mig glad indeni – især fordi hun bøjer sig ned og kysser mig begærligt. Hendes tunge er dybt i min mund, og jeg kysser igen.

“Kom med, så skal jeg vise dig, hvor en slaveso sover,” Inger afbryder kysset, og tager mig i hånden. Jeg føler mig tryg ved at være hendes ejendom, som hun fører mig gennem huset og ud i bryggerset.

På gulvet står et sort metalbur med kraftige tremmer. Jeg tipper det til ikke at være meget mere end 80 x 80 centimeter og så knap halvanden meter langt. I bunden af buret ligger en måtte beklædt med rødt læder. Oven på buret står en ny lyserød buttplug, som er endnu større end den, jeg ankom med.

“Læn dig ind over buret, så skal jeg hjælpe dig, so,” siger Inger. Hun trækker uden varsel den gamle plug ud, og mens mit røvhul stadig står åbent, presser hun den nye op: “Fremover skal du sove med pluggen oppe, forstået.

Jeg nikker, og åbner automatisk læberne, så Inger kan placere den beskidte plug i munden på mig. Hun åbner buret, og jeg kravler villigt derind, inden hun låser døren igen, slukker lyset og forlader bryggerset med et: “Sov godt.”

Det er ikke rigtig muligt for mig at lægge virkelig komfortabelt i buret, men heldigvis er der gulvvarme, så jeg ikke ligger og fryser. Nogle øjeblikke, hvor mine knæ og ben støder mod burets tremmer, tænker jeg, at jeg nok aldrig falder i søvn. Og så pludselig er jeg væk i ren udmattelse.

Jeg vågner, da noget vådt rammer mig i ansigtet. Jeg er et kort øjeblik helt forvirret, men da jeg prøver at rejse mig, og knalder hovedet mod burets tremmer, ved jeg udmærket godt, hvor jeg er. Og smagen af urin på mine læber er heller ikke til at tage fejl af.

Trine sidder ovenpå buret helt nøgen, og ser ned på mig med et lumsk smil. Hun er så fantastisk smuk, også selvom jeg kan se i hendes blik, at jeg i hendes øjne virkelig ikke er andet end hendes mormors luderslave – og lige nu åbenbart hendes toilet.

Hun slapper af i kroppen, giver los, og lader resten af sin kraftige morgenurin fosse ud over mit ansigt og overkrop. De dråber, der ender i min mund, har en besk, salt og ubehagelig smag. 

Jeg når lige at se Trines ringmuskel bevæge sig, før den første bløde lort rammer mig i ansigtet. Jeg prøver at flytte mig, men det trange bur giver mig ikke nogen flugtvej, og inden længe er mit ansigt og hår klistret helt til i hendes stinkende afføring. Jeg har fået lidt af det lysebrune i munden, og kommer til at kaste lidt op ud over mig selv.

“Mormor henter dig om lidt, og hun beholder dig her i dag, skolen og dine forældre har fået besked. Glæd dig, hun vil gøre dig nemmere at bruge,” siger Trine, og vender sig om for at gå: “Forresten, hvis du er smart, så går du i gang med at gøre dit bur rent.”

Læs videre<< Trines mormor gør mig til toiletso | Trines mormor får mig mærket >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller