Kinkysex Gratis sexnoveller

Trine og hendes mormor træner mig som slaveso

T

Det er en uge siden jeg var på besøg hos Trine og hendes mormor Inger. Jeg har efterhånden vænnet mig til at have det gennemsigtige plast-pikbur på. Men jeg savner nu at spille pik, og der skal ikke meget til før jeg kan mærke buret strammer om mit lem.

Det kræver enkelte krumspring ikke at afsløre over for andre, at jeg går med pikbur. Hjemme har vi heldigvis ikke for vane at rende nøgne rundt, så det er ikke noget problem. Og jeg er sluppet for at gå i bad efter idræt ved at lyve om, at jeg døjer med fodsvamp – hvilket er lidt pinligt men langtfra  som hvis mine klassekammerater så buret.

Jeg har fulgt Trines råd og haft den lyserøde buttplug, som hun har lånt mig, i røven hver aften inden jeg skal sove. Første aften kunne jeg ikke få den op, men da jeg fik købt noget glidecreme på apoteket gik det meget bedre. Det største problem er nu, at følelsen af pluggen får min pik til at stive, så buret klemmer.

Inger har sendt mig tre sms’er siden jeg blev hendes slaveknægt. Den første besked kom allerede dagen efter og lød helt kortfattet: “Du har en time til at sende et foto i fuld figur af din nøgne slavekrop.”

Annonce

Heldigvis var jeg alene hjemme den lørdag, så jeg havde skyndt mig at tage et foto af mig selv i mine forældres soveværelse, hvor der er store spejle på klædeskabet. Det føltes både vildt frækt og meget ydmygende bare sådan at adlyde og sende nøgenfoto til en kvinde som Inger.

Da den anden besked var tikket ind onsdag aften løs teksten: “Tag alt dit tøj af, og tænd for Facetime, så jeg kan se, når du presser pluggen op i din slaverøv”

Jeg havde fået lidt koldsved, for normalt lå jeg under dynen med pluggen, bare for det tilfælde at mine forældre skulle komme brasende ind på mit værelse – jeg har nemlig ikke lås på min dør. Men jeg trak vasketøjskurven hen så den blokerede døren i hvert fald lidt, tog alt mit tøj af, lagde mig på sengen og trykkede på facetime.

Ingers ansigt tonede frem på telefonskærmen. Synet af hendes markerede ansigt med det korte grå hår, hårde øjne og det frække smil på læberne gjorde, at jeg ikke var i tvivl om at hun ejede mig. Selv uden hendes frække latex-outfit eller makeup emmede hun af sex.

“Kom så i gang din lille luder,” lød det kortfattet fra hende.

Det havde været lidt akavet og besværligt at få pluggen pluggen på plads i røven, fordi jeg skulle holde telefonen samtidig og sørge for, at Inger kunne se hvad jeg lavde. Hver gang jeg sjuskede lidt eller fik peget kameraet i en forkert retning, rømmede hun sig for at indikere, at hun var utilfreds. Men ellers fortrak hun ikke en mine og lukkede forbindelse, da hun havde set, at pluggen var på plads.

Annonce

Den sidste besked kom i morges ved sekstiden, og lød helt enkelt: “Slaveknægten har ikke lov at tisse, før han får yderligere besked.” Jeg undrede mig, men turde ikke andet end at adlyde. Så jeg tog i skole uden at have tisset af, som jeg elers plejer at gøre

Det er måske ikke så underligt at er en uge efter jeg er blevet Ingers slave, så slæber fredagens timer på gymnasiet sig meget langsomt afsted. Det er ikke engang frokost endnu, og og jeg er temmelig tissetrængende.

For at få tankerne et lidt andet sted hen sidder jeg og kigger på Trine, der som altid er frækt klædt – i dag i lange sorte ruskindsstøvler og en knælang strikkjole. Men hun ikke lader sig mærke med mine blikke. Faktisk har hun behandlet mig som om, der slet intet er sket mellem os, og jeg tænker, at sådan skal det sikkert være.

Min telefon brummer pludselig i lommen. Jeg hiver den diskret frem og læser sms-beskeden. Den er fra Inger.

“Klokken 11:45 står du nøgen i lærernes omklædningsrum i idrætssalen. Døren skal være ulåst”

Jeg ved godt hvilket omklædningsrum hun mener, for lærerne har deres helt eget lille rum med eget bad, så de ikke skal klæde om sammen med os elever. Jeg har haft kigget derind før, men vi har ikke lov at komme der. 

Da klokken ringer ud til frokostpause klokken halv tolv, skynder jeg mig ud af klassen. Et par af de andre råber efter mig, om jeg ikke skal med i kantinen. Men jeg ryster bare på hovedet, og sætter kurs mod idrætssalen. Den er heldigvis helt tom – alle er nede for at spise.

Omklædningsrummet er større end jeg troede, med hvide fliser på gulv og vægge, toilet, brusebad og en træbænk til at sidde på. Jeg tager alt mit tøj af, lægger det på bænken med mine telefon øverst, så jeg er klar til at modtage flere beskeder.

Jeg stiller mig midt i rummet og håber inderligt, at der ikke kommer nogen og opdager at jeg står her med pikbur på. Det ville blive temmeligt svært at bortforklare. Tiden går, og da klokken nærmer sig tolv, er der stadig ikke kommet nogen ny besked. Jeg begynder at overveje, hvor længe jeg mon skal stå her, da jeg kan høre skridt udenfor.

De standser uden for omklædningsrummet. Håndtaget bevæger sig og min mave føles som is af lige dele frygt og spænding. Jeg ånder nærmest lettet op, da Trine træder ind i lokalet og låser døren efter sig. Hun kigger op og ned af mig med en tilfreds mine, men siger ikke noget.

Hun tager en ipad samt en holder op og af rygsækken, placerer den på håndvasken og aktiverer Facetime. Et kort øjeblik kan jeg se mig selv og det meste af lokalet på skærmen, inden Inger toner frem. Denne gang kan jeg se, at hun sidder i sofaen hjemme hos Trine, helt nøgen, brysterne hænger frækt og mit blik fanges af hendes våde, mørke fisse.

Hun gnider sig dovent omkring klitten: “Du har vist potentiale til at blive en rigtig dygtig slave. Nu skal du bare gøre præcis, hvad du får besked på, så får du lov at tisse,” siger Inger.

Annonce

Trine løfter trækker sin kjole af, så jeg kan se, at hun har frække røde latextrusser og matchende BH på. Pikburet strammer hårdt om min pik ved synet. Hun vender ryggen til mig, og trækker trusserne ned og blotter sin fantastiske røv. 

I numsehullet sidder en buttplug stort set magen til den lyserøde, jeg allerede har lånt af hende. Denne er blot et nummer større kan jeg se, da Trine med et suk hiver den ud af sin røv. Hun retter på sin trusser og træder tæt hen til mig med pluggen.

“Åben munden. Du skal rengøre den, luder,” hvisker Trine. Der sidder rester af hendes afføring på den lyserøde overflade, og min hjerne tænker et kort sekund, at de bare vil skræmme mig lidt. Men Trine smiler bare og placerer den ulækre plug mellem mine læber. Hun kigger mod sin mormor på skærmen, der blot nikker, mens hun leger videre med sin efterhånden godt opsvulmede klit.

Trine presser nådesløst pluggen ind i min mund, og smagen af lort får det til at vende sig i mig. Men samtidig er ydmygelse ved at være Ingers perverse slave på denne måde et kæmpe kick, som får mig til at lade tungen køre omkring på pluggen.

“Åh du er så fræk min dreng,” lyder det henne fra Inger. Jeg kan høre hvor våd hun er i fissen, når hun kører fingrene rundt mellem skamlæberne.

Trine sætter sig på knæ foran mig, og finder nøglen til pikburet frem. Men et klik og et snuptag har hun fjernet det, og alene fornemmelsen af hendes ånde mod min pik gør stiv. Jeg kan høre Inger griner lidt hånligt over, hvor liderlig jeg er. Trine bevæger sine læber tæt ved mit dirrende pikhoved, og et kort øjeblik tror jeg, at hun vil tage den i munden.

I stedet knipser hun hårdt til pikhovedet. Jeg mit bedste for at bide et brøl af smerte i mig, og ender i stedet med et lille ynkeligt piv. Trine finder barbergrej frem fra sin taske, og med øvet hånd får hun på kort tid gjort mig helt glat mellem benene.

Jeg koncentrerer mig alt hvad jeg kan om andengradsligninger og integralregning, for ikke at komme til at sperme ud over Trines hænder og smukke latexklædte krop, mens skraberen bevæger sig omkring. Jeg er ret sikker på, at det vil være en dårlig idé at komme uden at få lov.

Jeg kan godt se i spejlet, at min pik virker meget større, nu da der ikke længere er nogle hår. På skærmen slikker Inger sig om munden ved synet af min stive slavepik. Mens jeg var optaget af barberingen, har hun taget en stor sort dildo oppe i fissen, og lader den køre frem og tilbage i et roligt tempo.

“Du fortjener næsten en lille belønning, knægt,” smiler Inger: “Du har præcis 20 sekunder til at spille pik ud over Trines fine trusser. Det er din eneste chance for at sperme.”

Trine kigger provokerende op på mig, da hun læner sig tilbage på gulvet og spreder benene, så det røde latex strammer over hendes fisse. Inger begynder at tælle ned, og jeg river i pikken, som om mit liv afhang af det.

På ‘to’ kommer jeg med et brøl, og taber pluggen ud af munden. En kaskade af opsparet sperm rammer Trines trusser, mave samt det hvide gulv. Jeg bliver helt slap i kroppen, men holder mig på benene. Jeg er godt klar over, at jeg ikke havde fået lov at spytte pluggen ud.

“Slik dit klamme sperm op, luder,” lyder det hårdt fra Trine.

Annonce

Jeg skynder mig på knæ og starter med at slikke sperm af Trines mave. Smagen er stadig noget jeg skal vænne mig til, men det glider ned. Da jeg slikker spermen af hendes trusser trænger en stærkt lugt af fisse igennem, og det er tydeligt at mærke, at hun er liderlig. Men så snart den sidste klat er fjernet rejser hun sig, og spytter mig i ansigtet inden hun giver tegn til, at jeg også skal slikke gulvet rent.

“For pokker, hvor kan vi gøre ham til en pervers slaveso, ikk’ skat,” lyder Ingers stemme fra skærmen, mens jeg slikker de sidste spermrester op fra gulvet. Trine nikker, og finder den sidste ting frem fra sin taske.

Det er en gennemsigtig urinflaske af plast, som dem man får at tisse i på hospitalerne. Hun skruer låget af, træder hen til mig og placerer åbningen omkring min stadig halvstive pik.

“Tøm dig!” lyder det kortfattet fra Trine.

Normalt har jeg meget svært ved at tisse, når nogen ser på – selv det at bruge urinalerne på herretoiletter kan være en udfordring. Men fordi jeg ikke har tisset hele dagen strømmer min urin ud i flasken og fylder den næsten til randen.

Trine skruer låget på igen, og stiller flasken ved siden af mit tøj: “Den skal du tage med hjem,” siger hun. 

Hun kigger ned på min pik, der efterhånden er faldet noget sammen. Men den er stadig lidt for stor til at komme tilbage i pikburet. Inden jeg når at registrere det, giver hun mig et hårdt knæ lige i skridtet. Det sortner for min øjne, og jeg falder om på gulvet.

Da jeg kort efter kommer til mig selv, kan jeg mærke at pikburet er på plads om min nu meget ømme pik. Trine har taget kjolen på igen, og har pakket sine ting sammen igen. Med snuden af sin støvle vipper hun den nye lyserøde plug hen til mig.

“Mormor ser gerne, at du tager den her op nu og beholder den i røven, indtil hun kontakter dig igen,” lyder den sidste besked, inden Trine forlader omklædningsrummet.

Læs videre<< Trine gjorde mig til sin mormors sexslave | Trines mormor gør mig til toiletso >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller