Kinkysex Gratis sexnoveller

Slikkeslave for min stedmors veninde – del 2

S

Det føltes som om, at der var meget længe til næste eftermiddag. Timerne sneglede sig afsted, mens jeg tænkte på, at nu fik jeg endelig lov at kneppe Katrine – måske endda i røven.

Endelig blev det tid, og jeg ringede på. Som altid tog hun imod i sin kimono, og jeg skyndte mig at træde inden for. Alligevel var noget anderledes, og det gik op for mig, at hun ikke havde sin vanlige sorte dragt på under det tynde silkestof. Det så ud som om, hun var helt nøgen under.

Jeg fik mit tøj af, og trukket masken på. Min pik stod helt stiv og klar, da jeg forventningsfuldt trådte ind i stuen. Synet der mødte mig, føltes som om en bakke isterninger blev hældt ned i skridtet på mig.

Annonce

Der midt i stuen stod Lone, min fars kæreste, i en meget tætsiddende og meget kort lyserød latexkjole. De store hængepatter blev løftet op af kjolen, og så rent faktisk vildt frække ud. Hendes ellers kedelige hår var sat op i en stram knold i nakken, og hun emmede af sex.

“Fuck, det er da en lækker lille kneppedukke, du har fundet, skat,” udbrød Lone, da hun så mig. Hun kunne heldigvis ikke genkende mig under masken.

“Ja, ikk. Og han er vild efter at blive brugt, ikke sandt?” spurgte Katrine henvendt til mig.

Jeg nikkede tavst, og slugte hende med øjnene. Hun var slet ikke nøgen, som jeg havde troet. Hun var iklædt en gennemsigtig latex heldragt, som sad helt tæt til kroppen så piercingerne stod tydeligt frem i det lækre materiale. 

Lone trådte helt tæt til mig, tog hårdt fat om min pik og trak forhuden tilbage, så jeg pev lidt: “Han er lidt en piveskid, hva?”

“Så skulle du bare høre ham, når jeg sparker ham i skridtet. Nogle gange græder han af smerten,” grinede Katrine.

Jeg vidste slet ikke, hvordan jeg skulle reagere. Jeg var virkelig ræd for, at Lone skulle genkende mig. Og håbede meget, at hun ikke ville sparke eller være alt for hård ved min pik og nosser.

Annonce

I stedet satte Lone sig på knæ og tog min pik i munden. Hun lod sin lange tungen lege med mit pikhoved, og sugede mig helt ned i halsen, så mit dunkende lem var smurt ind i savl. Hendes hænder tog et godt greb i mine baller, og tvang mig nærmest til at kneppe hende i munden.

Jeg kunne mærke Lones ene hånd glide helt ind mellem mine baller, og hun lod en finger presse mod mit røvhul inden den smuttede ind. Jeg kiggede febrilsk, nærmest bedende, på Katrine, der stod og filmede os med sin telefon. Hun nikkede.

Med en grynt kom jeg i Lone mund, og fyldte hende med varm sæd. Jeg nåede lige at tænke, om jeg mon ville blive straffet for det, da Lone sank hele min ladning med et nydelsens suk.

“Uhm, hans sperm smager fandme lækkert,” roste Lone.

“Det tænkte jeg nok, skat. Han nyder i hvert fald selv smagen af sin egen sperm. Ikke sandt, slavedreng,” spurgte Katrine.

Jeg nikkede blot tavst og lidt flovt.

Lone rejste sig, kiggede på mig med et køligt blik og gav min nu halvstive pik et hårdt klem: “Læg dig ned på alle fire, og blot dit stramme røvhul.”

Annonce

“Men …” nåede jeg lige at mumle svagt. Et bredt smil bredte sig i Lones ansigt, og sekundet efter lå jeg sammenkrøbet på gulvet efter hendes knæ nærmest havde kvast mine nosser.

Der var ingen nåde eller hjælp at spore i Katrines ansigt, og jeg fik med besvær rejst mig på alle fire. Jeg og fat i mine baller og spredte dem, så mit røvhul var helt blottet for de to kvinder.

Jeg følte mig meget udstillet og ydmyget ved at ligge sådan her foran min fars kæreste. Også selvom hun ikke vidste, hvem jeg var.

“Har du virkelig slet ikke leget med hans dejlige slavehul, skat,” spurgte Lone :”Se bare hvor frækt og stramt det endnu er.”

“Du har jo længe ønsket dig et jomfruhul, søde. Det er min gave til dig,” Katrine kyssede Lone frækt og grådigt, inden hun lænede sig ned og hviskede i mit øre: “og hvis der er den mindste protest fra dig, river jeg masken af dig!”

Katrine satte sig til rette i lænestolen og begyndte at kæle for sig selv gennem den transparente latexdragt. Jeg kunne mærke Lone knæle bag mig, mens hendes fingre kærtegnede mine baller.

Sekundet efter kunne jeg mærke Lones varme ånde mod mit røvhul, og så hendes tungespids, der legede blidt med åbningen. Jeg stønnede, og kunne pludselig godt forstå, hvorfor Katrine nød at jeg slikkede røv på hende.

Lone tog nu ekstra godt fat i mine baller og spredte dem endnu mere, mens hun grådigt pressede sin lange tunge godt op i mig. Kneppede mit meget stramme røvhul med sin tungespids: “Uhm, han får en virkelig lækker røvfisse, når han er trænet,” udbrød hun.

Hendes savl og spyt fyldte mit røvhul, og det gjorde derfor slet ikke ondt, da Lone pressede en finger helt op i mig, og begyndte at fingekneppe mig med en rolig rytmisk bevægelse. Jeg kunne mærke min pik blive hård igen, og jeg var ikke i tvivl om, at Katrine virkelig nød at se mig blive brugt. Der var en lille sø af safter i hendes dragt.

Lone tog fat om min liderlige pik med den anden hånd, og i langsomme tag onanerede hun mig, mens først to og så tre af hendes fingre gled op i mit stramme hul. Fornemmelse gik imidlertid fra nydelse til smerte, da hun pludselig begyndte at fingerkneppe mig ekstra hårdt.

“Han slipper for hele hånden i dag. Det er han for meget en jomfru til,” grinede Lone til Katrine. I det samme kunne jeg fornemme min pik bare give slip, og sperm dryppede ud over gulvet.

Lone trak sine fingre ud af min røv med et lille svup, og lettelsen fik mig til at sukke. Katrine pegede på mine klatter: “Slik rent slave, og smut så.”

Mens jeg lå på knæ og slikkede resterne min sperm op, kunne jeg høre Katrine trække Lone med ind i soveværelset. De kyssede og havde hænderne overalt på hinanden. Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde fået lov at se på.

Annonce

Jeg havde været hjemme i nogle timer, da jeg kunne høre Lone komme hjem. Høre hende fortælle min far, at hun bare havde været på café med en veninde. Han skulle bare vide.

Ved aftensmaden var der ingen tegn på, at hun havde genkendt mig – hun var sit sædvanlige fjendtlige selv med kedeligt hår, uformelig kjole og irriterende attitude.

Jeg havde svært ved at tro, at det virkelig var den samme kvinde, der blot timer forinden havde slugt min sperm og fingerkneppet mig i røven. Men lykkelig for at kunne beholde min hemmelighed.

Jeg var ved at børste tænder lige inden sengetid, da Lone trådte ind på badeværelset, lukkede døren og låste den bag sig. Jeg skulle lige til at sige et eller andet om, at hun bare har at skride.

“Troede du virkelig, at Katrine og jeg har hemmeligheder for hinanden,” smilede hun og trådte helt tæt bag mig, så jeg ikke kunne røre mig.

Med et snuptag trak hun mine boksershorts ned, tvang mig ind over vasken og førte to fedtede fingre op i mit røvhul og maserede det. Jeg stønnede ufrivilligt.

“Og nu tilhører dit røvhul mig, ikke sandt slave?”

“Øh … hvad?”

Jeg nåede lige at registrere, at hun trak fingerne ud af min røv, inden knytnæveslaget ramte mig lige mellem nosserne og pikken. Jeg bukkede helt sammen i smerte.

Hendes fingre fandt tilbage i mit røvhul, der var noget koldt og fugtig på dem, som hun smurte mig grundigt med. Jeg stønnede på ny, og min pik blev igen stiv.

“Så … hvem ejer dit røvhul, slave?”

“Det gør du, Lone,” pev jeg.

“Dygtig dreng. Og fordi du skal trænes til at have en rigtig røvfisse, skal du fremover sove med plug, forstået!”

Annonce

Med en hurtig bevægelse kunne  jeg mærke, at hun pressede noget hårdt og lidt for stort op i mit røvhul. Jeg klynkede af smerte.

“Bare rolig, jeg skal nok hjælpe dig med at få den på plads hver aften,” lød det med et smil fra min stedmor, inden hun forlod badeværelset

I spejlet kunne jeg se enden af en sort analplug sidde mellem mine baller. Jeg skyndte mig at trække mine boksershort op og vraltede ind i seng. Jeg faldt hurtigt i søvn.

Læs videre<< Slikkeslave for min stedmors veninde – del 1 | Analslave for min stedmor >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller