Kinkysex Gratis sexnoveller

Miss Louise dufter af fisse og scat

M

Miss Louise viser sig at være inspirerende selskab – foruden at det er svært at holde øjnene fra hendes store piercede bryster under den stramme sorte latextop, så har hun en dejlig latter og et skønt smil. Samtalen glider let under middagen og den gode kemi mellem den smukke latexklædte kvinde og jeg er ikke til at tage fejl af.

Jeg fortæller hende om mit job som kommunikationschef i en større virksomhed, og hun fortæller, at hun har arvet sin store lejlighed og en ikke så lille formue i en ung alder. Hun har aldrig haft behov for at arbejde, og har i stedet valgt at dyrke sin dekadente livsstil.
Under hele middagen står toiletso helt tavs. Hendes gennemsigtige latexdragt er fyldt med urin og afføring, og både synet og lugten gør tydeligvis Miss Louise lige så liderlig som jeg. Jeg giver soen tegn til at komme nærmere, så jeg med min ene hånd kan tage hende hårdt i skridtet, og masere hendes lille glatte fisse helt ind i den brune masse. Miss Louise placerer spidsen af sin sko i skridtet på mig, og pirrer min pik helt hård.
”Tag dit tøj af. Jeg har lyst til at kunne se din flotte pik,” siger Louise.

Jeg tøver kun et sekund, men fornemmer at Miss Louise ikke siger det for at dominere eller ville ydmyge mig – den rolle er udelukkende toiletsoen, som stønner højlydt, jo hårdere jeg tager fat i hendes fisse. Jeg rejser mig, tager mit tøj af og nyder frihedsfornemmelsen da pikken kan få lov at stritte lige ud. Pikhovedet er vådt af præsperm, og Miss Louise kigger på mig, mens hun tager sig i skridtet.
Toiletsoen får besked på at lægge mit tøj pænt sammen.
”Jeg tror ikke du får brug for det, så længe du er her,” smiler Louise. ”Kom, jeg vil gerne smage dig.”

Jeg stiller mig ved Miss Louise stol, og hun tager fat om min pik, gnider den krævende inden hun tager den i munden. Staven i hendes tunge spiller over pikhovedet, inden hun tager pikken helt ned i halsen. Jeg må koncentrere mig for ikke bare at sperme i munden på hende, og lader mine fingre glide gennem hendes smukke røde hår.

Og kan med det samme mærke, at der er noget galt. Det er en paryk. Det er tydeligvis en dyr en af slagsen, hvorfor jeg ikke havde bemærket det tidligere. Miss Louise kigger op på mig med et frækt glimt i øjet, og slipper pikken et kort øjeblik.
”Bare tag den af – det må du gerne,” smiler hun.

Min pik bliver stenhård i munden på hende. Skaldede kvinder er vildt sexede, jeg har blot aldrig været så heldig at møde en før. Miss Louises stiliserede blomsterranke af en tatovering, der løber fra kanten af hendes latexbukser op under hendes top og via halsen afslutter på hendes flotte glatte isse. Jeg er nu ikke længere i tvivl om at tatoveringen også smykker hendes bryster, fisse og måske røvhul.

Jeg mærker Miss Louise presse en finger op i min røv. Ikke prøvende eller tøvende men i en enkelt glidende bevægelse, fordi hun forventer at mand også er til rådighed analt. Jeg kan mærke, at jeg er beskidt bagi, og at hendes finger hurtigt er smurt ind i afføring. Fornemmelsen giver et nærmest elektrisk stød gennem kroppen, og jeg fylder Louises mund med sperm.

Miss Louise rejser sig og trækker mig tæt. Vores tunger mødes i et intenst kys. Hun har stadig min sperm i munden, og vi deler den, mens mine hænder tager hårdt på hendes store bryster gennem dem sorte latextop. Hun trækker den op og blotter sine smukke tatoveringer og store ringe gennem vorterne. Med sin beskidte finger, der for få sekunder siden var oppe i min røv, kærtegner hun sin højre brystvorte, så den til sidst er smurt helt ind i afføring, inden hun slikker fingeren helt ren.

”Du kan slikke mine bryster senere, men lige nu vil jeg gerne nyde din duft,” siger Louise, inden hun trækker latextoppen på plads igen. Duften af det beskidte bryst blander sig med en umiskendelig aroma af fisse – jeg er ikke i tvivl om at Miss Louise er drivvåd.

Jeg skubber Louise ned på spisebordsstolen igen, og trækker hende ud på kanten, så jeg kan lyne op for hendes sorte stramme latexbukser. Louises smukke fisse er glinsende af safter, helt glat og med tatoveringen flot placeret, så den henleder opmærksomheden på begge hendes frække huller. Jeg dykker ned mellem hendes ben og lader min tunge tirre skamlæberne ganske kortvarigt inden jeg grådigt begynder at slikke omkring det let åbne røvhul.
Miss Louise stønner og slapper helt af, så jeg med tungen kan komme godt op i tarmåbningen og fornemme den ramme men meget ophidsende smag af røv. Jeg presser min tunge langt op i røven, tungeknepper hende og slikker og pirrer musklen omkring hullet.

”Slik ham ren imens,” hører jeg Louise stønne. Og kort efter mærker jeg en tunge i min egen røv og omkring min pik og pung i færd med at rengøre mig for spermrester og afføring. Toiletsoen har en hård og erfaren tunge, og min pik bliver da også stiv af behandlingen. Men det er tydeligt, at soen ikke slikker for at få mig til at komme – udelukkende for at gøre rent.

Min fingre finder Miss Louises store klit, og jeg når knap at tage hårdt ved, inden hun kommer i et brag af en orgasme, der får hende til at skide en lille blød lort ud. Jeg fanger den med hånden, og mens jeg trækker hende op at stå, smører jeg hendes fisse og røvhul ind i den brune masse. Louise kysser mig grådigt, og jeg lyner hendes latexbukser igen. Tanken om hvor beskidt den smukke kvinde er under sit stramme latextøj, tænder mig ekstremt.
Toiletsoen får lov at slikke de sidste afføring af min hånd, mens Miss Louise og jeg skåler og rødvinen skyller smagen af sperm og røv væk. Min pik er fortsat stiv, og Louise kigger tilfreds på den.

”Det bliver skønt at mærke din pik oppe i mig – det er længe siden jeg har mødt nogen, jeg har haft lyst til at kneppe med. Men jeg synes det kunne være rigtig frækt, hvis du ville hjælpe mig med noget andet først,” smiler Miss Louise med et meget kinky glimt i øjet.

Jeg nikker blot, og Miss Louise tager mig i hånden for at vise vej til et andet værelse i den store Frederiksberglejlighed. Duften af afføring og fisse hænger som en tyk liderlig aura omkring hende, da hun åbner døren ind til værelse, som mest af alt ligner et filmstudie.

Et dyrt kamerasetup er på plads i det store værelse sammen med god belysning og udskiftelige bagtæpper. Her er alt, hvad det kræves, for at producere film i professionel kvalitet. På en storskærm i den ene ende kører en film, som uden tvivl er indspillet her. Det ser ud til at være en relativ artig film af Miss Louise, der iført en meget lille latexkjole og en blond paryk onanerer med en stor dildo.

Miss Louise sætter en finger for læberne, for at gøre mig opmærksom på, at jeg skal være stille. For fastspændt i en gabestok med ryggen til døren og frit udsyn til den frække film, er en meget ung mand. Da han hører døren klynker han, om han ikke nok må slippe fri. Han vil gerne hjem.
”Han er 15. Jeg har fundet ham via Tinder. Han er jomfru,” hvisker Miss Louise i mit øre, mens hun tager fat i min pik og gnider den hård. ”Er du frisk?”

Læs videre<< Første møde med lakpigens perverse veninde | Miss Louises slavedreng fik rigtig pik >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller