Kinkysex Gratis sexnoveller

Lakpigen viste sig at være en scat

L

Frøken Camilla og jeg var rendt på hinanden i et af nettets mere uartige chatrum og faldet i snak fordi vi begge havde fantasier og lyster som var en smule mere kinky end de flestes. Det var blevet klart, da hun efter blot den indledende snak uopfordret sendte et foto af sig selv.

Jeg åbnede billedet og blev positivt overrasket. Hun stod i et frækt sort laksæt der kun omkransede hendes store bryster. Den lille sorte g-streng var trukket helt op mellem hendes skamlæber. I hånden havde hun en ridepisk, som hun slikkede på spidsen.
Camilla var 35 år og enlig mor og absolut ikke nogen klassisk skønhed. Maven og dellerne hang på hende, brysterne var slappe og tænderne en smule skæve. Hun var tydeligvis lidt slidt og brugt. Men hun udstrålede samtidig ren liderlighed, og lagde ikke skjul på, at hun nød at blive brugt.

Annonce

Det varede ikke længe, inden vi havde aftalt at mødes en formiddag senere på ugen, hvor jeg havde en fridag. Jeg fik hendes adresse sammen med et foto, hvor hun som aftalt havde skrevet mit navn med en sprittush på sit ene bryst.

Da jeg få dage senere tog hjemmefra og satte kurs mod Camillas lejlighed, sendte jeg hende en SMS og fortalte at nu var jeg på vej. Hun svarede straks tilbage, at hun glædede sig til at se mig, om jeg havde nogle ønsker til, hvordan hun skulle klæde sig på.
Jeg tænkte, at jeg ville nyde at se hende i laksættet fra fotoet. Men at det på den anden side var sjovere at sætte hende lidt på prøve. Derfor endte jeg med at skrive til hende, at hun skulle tage imod mig, som den so, hun tydeligvis var – velvidende, at hvis jeg havde taget fejl af hende, så kunne jeg stå af toget lige om lidt og vende hjem.

Det tog imidlertid ikke længe før svaret kom retur. Hun ville lade sin hoveddør være ulåst, så skulle jeg bare komme ind, og så ville der være en luder-so klar til mig. Og husk, at du ikke behøver tage kondomer med, stod der.

Resten af togturen synes meget lang lige pludselig, og gåturen fra stationen til Camillas lejlighed endnu længere. Lige da jeg skulle til at tage i dørhåndtaget til hendes hoveddør melder tanken sig kortvarigt, at enten bliver det en fræk formiddag. Eller også er det hele bare en stor practical joke eller et forsøg på afpresning.

Jeg åbner døren og træder indenfor i den lille to-værelses lejlighed. Persiennerne er lukket lige nok til, at naboerne ikke kan kigge ind. Dørene står åbne til både stuen og soveværelset. Jeg kan se, at der er lagt latexlagen på sengen, der sidder monteret remme til fastspænding og et udvalg af legetøj ligger fremme på et bord ved siden af sengen.

Men mit blik drages helt naturligt mod stuen. På gulvet ligger Camilla på alle fire helt nøgen bortset fra en nylonhætte, hvor der kun er hul ved munden. Om halsen har hun et kraftigt halsbånd. Hun ligger med overkroppen mod gulvet, så benene er helt spredt og der er frit udsyn til røvhul og hendes allerede meget våde fisse.

Jeg låser yderdøren og tager mig god tid til at tage alt mit tøj af uden at sige noget. Camillas åndedræt er tungt, hun er tydeligvis både spændt og meget liderlig – men ved at hun ikke bør sige noget, før hun får lov. Alene synet af hendes fede krop går lige i min pik, fordi jeg ved, at hun er min so de næste timer.

Jeg sætter mig bag hende og lader min hånd tage fat om hendes svulmende våde skamlæber. Hun stønner let som mine fingre langsomt bevæger sig ned til hendes klit, og jeg kan mærke hun er helt åben og klar til brug. Duften af hendes fisse står mig i næsen sammen med lugten af urin og sved – hun har helt sikkert hverken været i bad eller tørret sig efter toilet.

Hendes beskidte lugt tænder mig endnu mere, og jeg fortæller hende, at hun er en klam lille so. Hvortil hun blot svarer tak, herre. Mine fingre har fat om hendes klit, som jeg niver og klemmer hårdt, hvilket får soen til at klynke. Hun kan tydeligvis klare at blive taget meget hårdt ved, og jeg giver hende besked på at sprede sine store baller, så jeg rigtig kan se hendes røvhul.

Da soen trækker ballerne fra hinanden ser jeg, at der hænger en snor ud af det meget fedtede røvhul, som er en smule brunt af afføring rundt om kanterne. Jeg kan ikke nære mig længere, og tager fat om soens hofter mens min tungespids først blidt pirrer hende omkring ringmusklen.

Den ramme smag og lugt af hendes røv gør min pik stenhård, og grådigt begynder jeg at slikke soens røv ren for lort, mens jeg hårdt niver hende i klitten. Jeg kan med tungen helt oppe i soens røv mærke, at hun har presset et sæt analkugler op, inden jeg kom. Og tager fat i snoren.

En for en trækker jeg de fem bordtennisbold store analkugler ud af soens røv, som hun uden tvivl har presset op uden at foretage en udskyldning. De er smurt ind i lort, og stanken breder sig i stuen – hendes røvhul er nu helt åben og brunt. Knep mig, hvisker hun.

Annonce

Jeg sætter mit pikhoved mod soens indbydende røvhul. Jeg kunne nemt støde helt i bund i et hug, men vælger at glide langsomt hele vejen op i hendes anus, så jeg kan mærke hvordan min pik bliver smurt ind i soens afføring. Hun stønner højt, og jeg begynder at kneppe hendes røv i langsomme hårde stød, hvor jeg kommer helt op i tarmen.

Jeg roser hende for at være en rigtig so, og nyder at se, hvordan både hun og jeg er godt svinet til af hendes afføring. Jeg giver hende lov til at lege med klitten, mens jeg knepper hende hendes klamme røv, og hun stønner og hvisker, at lugten er lige ved at få hende til at komme.

Kan godt mærke, at det spænder i soens krop, så tager hårdt fat og sætter tempoet i vejret. Soen klynker og stønner, og jeg lader hende lege hårdt med fissen, så jeg kan sprøjte min sperm langt op i hende da hun kommer med et brøl.

Min pik er sølet til i sperm og lort, da jeg trækker den ud af soen, som er helt væk i udmattelse. Jeg falder ned i en lænestol, tager fat i soens halsbånd og trækker hende hen for at slikke mig ren. Hun tager villigt min pik i munden og går med rolige bevægelser i gang med at slikke de brune rester af mit lem.

Jeg bemærker først nu, at et overvågningskamera har filmet hele seancen.

Læs videre | Lakpigens beskidte indrømmelse >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller