Kinkysex Gratis sexnoveller

Jeg er chefens perverse kneppedukke

J

Allerede samme aften som jeg var blevet forfremmet til frøken Himaris personlige assistent, modtog jeg en sms fra min chef. Og der var ikke tvivl om hun havde ment det, da hun sagde jeg skulle stå til hendes fulde rådighed.

I beskeden stod der kort og godt, at jeg skulle købe den største analplug. som jeg kunne finde og indfinde mig i hendes lejlighed snarest muligt. Efterfulgt af en adresse som jeg kunne genkende som en af de dyre steder på Østerbro.

Jeg skyndte mig at kommer på cyklen og ind til en af de få tilbageværende sexbutikker på Vesterbro. Udvalget var ikke imponerende, i hvert fald ikke hvad angik størrelserne af plugs angik, men det lykkedes mig alligevel at finde en relativ brutalt udseende eksemplar med en længde på 13 centimeter og en diameter på 6 centimeter.

Jeg håbede blot på, at det ikke var mig, der skulle have den op, da jeg ringede på døren til frøken Himaris lejlighed.

Annonce

Hun åbnede døren og smilede, da hun så, hvordan jeg nærmeste savlede ved synet af hende. Hendes lille asiatiske figur og små fine bryster var klædt i en lille rød lakkjole suppleret af lange røde støvler med en spids metalhæl. Hun emmede af sex.

“Kom inden for Martin, det er dejligt at se, at du forstår at adlyde. Lad mig se, hvad du har fået købt til mig?”

Jeg rakte hende posen med pluggen, mens jeg tog mine sko af og hængte overtøjet på en bøjle. Hun kiggede på den i mine øjne store plug med en neutral mine, og bemærkede at det var en fin størrelse tidspunktet og det korte varsel taget i betragtning.

“Bare rolig, den er ikke til dig,” grinede hun, da hun fangede det noget bekymrede blik i mine øjne: “Kom med, du skal hilse på Victoria.”

Jeg blev trukket med ind i en dyrt indrettet stue, hvor store panoramavinduer leverede en formidabel udsigt ind over byens tage. Men det var ikke det, der først fangede mit blik.

I en chesterfield-sofa lå en nøgen kvinde, den største og fedeste jeg nogensinde havde set i mit liv, og gned sig ugenert i sin meget våde fisse. 

Annonce

Victoria så ud til måske at være i slutningen af 20’erne. Hendes ekstremt store bryster hang ud til siderne, og mavens mange deller kæmpede om pladsen i sofaen. Hendes lår var enorme, og hun var helt forpustet af at onanere. Hun vejede næppe under de 160 kilo, men alligevel var der noget ekstremt sexet i hendes fremtoning og måden hun nød at røre ved sig selv på.

Frøken Himari stod lige bag mig, og lod en hånd glide op under min t-shirt for at pirre min brystvorte, mens hun hviskede mig i øret: “Er hun ikke bare vildt lækker. Det er et syn, der går lige i pikken, ikk’?”

Jeg nikkede blot, og fandt mig i, at min chef knappede mine bukser op og trak min pik frem og kælede for den foran Victoria, der slikkede sig om munden ved synet. Jeg synes, at jeg kunne mærke Himari presse lidt mod min røv, men ikke med pluggen.

“Martin har købt noget godt til dig skat, hvis du lægger dig klar, så får jeg ham til at slikke dig klar i dit smukke røvhul.”

Victoria kravlede ned på gulvet og lagde sig med sin enorme røv lige i vejret, så mave og patter hang og slaskede under hende. Men hænderne trak hun sine baller fra hinanden, så hendes tydeligt beskidte røvhul blev blottet. Imens trak min chef resten af mit tøj af mig.

“Nu har du bare at slikke Victorias guddommelige anus vådt og lækkert, så hun kan tage pluggen op. Forstået!”

Jeg nikkede. Frøken Himari behøvede hverken at bruge pisk eller trusler, hendes stemmeleje og måde at give ordrer på var alt rigeligt til, at jeg ikke turde andet end at adlyde.

Annonce

Victoria sukkede dybt, da min tunge bevægede sig fra hendes mellemkød og helt op i stjernen. Smagen og lugten af hendes røv fik min mave til at vende sig, men samtidig var det vildt frækt endelig at slikke en kvinde ren for afføring, når jeg nu havde spillet pik til så mange film om det.

Jeg forsvandt nærmest i en trance, og grådigt borede jeg min tunge op i Victorias varme indre, og jeg kunne fornemme, at hun havde mere lort siddende. Samtidig kunne jeg mærke Himaris fingre mellem mine egne baller, hvor hun pirrede mig blidt analt.

“Håber du nyder smagen af lort, min lille kneppedukke,” min chefs stemme dirrede af liderlighed. Jeg mumlede bekræftende, og i samme øjeblik slap Victoria med en prut i munden på mig, hvilket fik dem begge grine indforstået. 

Jeg kunne mærke at Victoria begyndte at ligge og presse, men jeg var på nippet til at sige noget om, at nu var min grænse nok ved at være nået, da jeg mærkede frøken Himari skilte  mine baller og borede sin tunge dybt op i min tarm.

Annonce

Jeg stønnede højlydt af liderlighed, og netop da sked Victoria en lille hård lort ind i min mund. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagere, men nåede heller ikke at tænke videre, da jeg fik stukket pluggen i hånden.

“Pres den op nu, din lille toiletluder, og del så hendes afføring med hende”

Jeg tog godt fat i den brutale buttplug, og pressede den uden videre helt op i Victorias nu gennemvåde røvhul. Hun stønnede højlydt af lige dele smerte og nydelse, pis piblede ud af hendes fisse og hendes lugte fyldte stuen.

Hun vendte sig omkring og trak mig op og ind til sig, så jeg lå i hendes fede, svedige favn. Et af hendes lår blev presset ind mellem mine ben, så de var godt og grundigt spredt med mit røvhul blottet. 

Victorias frække tunge fandt ind mellem mine læber i et beskidt tungekys, så både hendes og min mund fyldtes med smagen af hendes afføring. Jeg lå som i en skruestik holdt fast af hendes tunge krop og stærke arme.

“Knep ham nu,” hviskede hun til frøken Himari.

Lige først registrerede jeg slet ikke ordene. Ikke før jeg ud af øjenkrogen så min chef trække op i sin røde lakkjole, så hendes lille, tynde men også helt igennem stive pik kom til syne. Frøken Himari var en shemale, og jeg skulle have pik for første gang i mit liv.

“Jeg synes, det er så frækt, at du både får lort og pik samme aften for første gang,” Victoria holdt mig som en en skruetvinge, og kyssede mig grådigt så den efterhånden slimede masse af hendes afføring var smurt ud i mit ansigt.

Pikhovedet blev sat mod min stjerne, og jeg prøvede at vride mig løs uden held: “Pres lidt imod, som skulle du skide, så gør det ikke helt så ondt, Martin,” lød det hårdt fra Frøken Himari.

I en rolig langsom bevægelse gled min chefs shemale-pik helt i bund i min røv. Hun havde måske nok ikke verdens største lem, men det føltes af rigeligt for en analjomfru som mig. Jeg pev af smerte, hvilket blot fik de to kvinder til at grine.

Annonce

“Knep så den lille lorteluder, skat,” Victorias øjnene strålede af liderlighed, som frøken Himari uden nåde begyndte at sønderkneppe mit røvhul. Hun stønnede af lyst, mens hendes pik kørte ind og ud af mig som et stempel. Kombinationen af smerten og ydmygelsen forplantede sig i min pik, som gnubbede hårdt mod Victorias fede lår.

Der gik ikke mange minutter, før jeg med et ynkeligt støn tømte mig ud over den store kvinde. Jeg kunne mærke varmen og fugten fra min sperm mellem vores kroppe alt imens Himari borede sine negle ind i mine baller og med et brøl tømte sig langt oppe i min tarm.

Victoria skubbede mig væk og bort, og i stedet gled Himari ind i hendes store fede og nu temmelig beskidte favn. Hendes lille asiatiske krop forsvandt nærmest mellem dellerne og formerne på den store kvinde, mens de kyssede og tramsede på hinanden.

Der dryppede stadig lidt sperm fra den nu halvslappe shemale-pik, men jeg kunne mærke, at det var for intet at regne i forhold til den mængde, hun havde leveret oppe i min røv. Jeg gjorde mine til at nærme mig for at deltage i den videre leg, men blev standset af et hårdt blik fra frøken Himari:

“Tak for i aften Martin, du kan godt smutte nu. Vi ses på kontoret i morgen.”

Læs videre<< Fingerkneppet analt af chefen |

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller