Kinkysex Gratis sexnoveller

Fuldtidsslave for Trine og hendes mormor

F

Det er nu et år siden, jeg flyttede ind hos Trine og hendes mormor Inger, og blev deres fælles ejendom og fuldtidsslave. Det har mildest talt været et begivenhedsrigt år, hvor mine grænser forlængst er flyttet langt forbi, hvad jeg, før mødet med mine Fruer, ville have troet, jeg nogensinde skulle opleve, endog nyde.

Allerede dagen efter mine forældre havde fortalt mig, at de flyttede til Dubai, men at jeg kunne flytte ind hos Inger, blev jeg vækket tidligt af stemmer i køkkenet. Jeg kunne høre Ingers stemme. Hun talte med mine forældre om, hvilken fantastisk chance de havde fået, og at det overhovedet ikke var noget besvær at have mig boende.

Det lød som om min mor var på vej ind for at vække mig, men hun blev standset af Inger: “Lad bare den unge mand sove længe, jeg vækker ham, når jeg har taget flyttekasserne ind fra bilen. Tag I to bare afsted, vi skal nok klare os,” beroligede Inger min mor.

Jeg blev derfor liggende i sengen, og kunne høre mine forældre tage afsted. Og det lød faktisk også som om Inger bar kasser ind fra bilen, og stillede ved min dør. I hvert fald gik der næsten en time, før hun kom ind på mit værelse, satte sig på sengekanten og trak dynen af mig, så jeg “vågnede”.

“Hvor er du blevet en lækker slaveluder med dine nye piercinger. Og tatoveringerne klæder dig,” lød det fra Inger, mens hendes fingre tog fat i den store buttplug. Hun trak den langsomt ud af mig, og placerede den i min allerede åbne mund.

Annonce

Inger havde en let, lys sommekjole på. Og jeg kunne med det samme se, at hun hverken havde BH eller trusser på. Hendes lækre hængepatter var tydelige mod kjolens stof: “Nu går der jo lidt tid, før din pik kan bruges ordentligt. Du må nyde at gå uden bur så længe, ikke sandt Kristoffer?”

Jeg nikkede og mumlede “Jo, Frue.” Inger fjernede pluggen fra min mund, og konstaterede med tilfredshed, at jeg havde slikket den helt ren.

“I mellemtiden har jeg en lille gave til dig. Den er også fra Trine,” smilede Inger med et perverst glimt i øjnene. Hun fiskede en strapon frem fra en pose, troede jeg. 

Men da jeg så den ordentligt, kunne jeg se, at det vist mere var en slags gag med både en udvendig stor dildo og en mindre gummipik til at have i munden. Den mindre pik var helt lysebrun og lugtede af afføring: “Ja, Trine gjorde den klar til dig i morges. Hun har længe ønsket sig en rigtig toiletso.”

Inger spændte med et snuptag pluggen fast om nakken på mig, så min mund blev fyldt ud af gummipikken og smagen af Trines lort. Jeg måtte kæmpe for at undertrykke min trang til at kaste op, og gylpede kun lidt i munden. Ydmygelsen i mit ansigt tændte tydeligvis min Frue.

Hun trak op i sin kjole, satte sig overskrævs på mit ansigt og lod den store gummipik forsvinde op i sin våde fisse. Synet af de mørke skamlæber og den store klit, fik det til at trække i min ømme pik.

Med langsomme bevægelser og uden at tage det mindste hensyn til mig, red Inger sig til en orgasme så safterne dryppede ned over mig. Og sad så og sundede sig, stadig med gummipikken oppe, mens hun satte mig ind i dagens program.

Annonce

Inger hjalp mig med at pakke alle mine ting sammen i forskellige kasser. De fleste af mine ting mente hun ikke, at jeg ville få behov for i mit nye liv. Kun det tøj og ting jeg havde brug for i forbindelse med at gå i gymnasiet, kom i kasser, der ikke var tiltænkt salg.

Alle mine sociale medier, mail-login med videre blev overført til min Frue, ligesom hun overtog mit Dankort, bank-konti, pas og kørekort. For som hun sagde, og hun havde jo ret, så var jeg nu hendes ejendom.

På mange måder blev mit liv i huset med Trine og Inger meget enklere og lettere end hidtil. Jeg havde en liste med huslige pligter, jeg skulle tage mig af såsom som rengøring af mit bur, afrydning og servering ved måltider og lignende. Ikke særligt krævende da det meste af husholdning og haven blev klaret af hjælp udefra.

De fleste nætter, særligt på hverdage fik jeg lov at sove i en almindelig seng, stå op som alle andre, spise morgenmad og tage afsted til gymnasiet. Oftest fulgtes jeg med Trine, der, så snart vi var ude af huset, behandlede mig helt som alle andre klassekammerater. Der var ingen i klassen som troede, at jeg var andet end en logerende hos hendes mormor.

De nætter, hvor jeg sov i bur, blev jeg altid vækket af Trine, der virkelig nød at bruge mig som sit levende morgentoilet. Jeg fik hurtigt lært at tage imod hendes stærke morgenurin, og værdsatte efterhånden den ramme, salte smag af hendes gule dråber. Men jeg havde meget svært ved at tage imod hendes afføring, hvilket tydeligvis skuffede Trine mere end hvad godt var.

Men, som Inger roste mig for, så kastede jeg i det mindste ikke længere op, når jeg fik Trines lort i munden. Nu manglede jeg blot at spise den. Inger lod mig forstå, at Trine næppe ville have lyst til at bruge mig på andre måder, før jeg var en fuldt funktionsdygtig toiletso – så jeg blev ved med at gøre mit bedste

Annonce

Inger gav mig lov til at gøre gymnasiet færdig, for som hun sagde, så havde hun lovet mine forældre, at jeg ikke ville svigte skolen. Men da jeg først havde fået min hue, blev jeg for alvor fuldtidsslave. Resten af mit gamle tøj røg ud, og Inger overtog helt kontrollen over min påklædning. Hjemme var jeg oftest enten nøgen eller i harness, mens jeg ude blandt andre gik i stramt tøj af læder og lak, som ikke kunne skjule hverken pikbur eller brystpiercinger.

Dagen hvor jeg fik min studenterhue var også en særlig dag på en anden måde, for det var den dag, hvor Inger havde inviteret tatovøren og pierceren Matilde på besøg. Hun skulle vurdere, om mine brystpiercinger og prins albert var helet tilstrækkeligt til, at jeg kunne tages ordentligt i brug.

Trine var ude og feste med resten af klassen, og selvom jeg selvfølgelig gerne ville have været med, så lod Inger mig forstå, at jeg fremover ville komme til at leve mit sociale liv gennem hende, sammen med hendes venner og på en måde, hvor der ikke blev lagt skjul på, at jeg var hendes elsker eller slave, alt efter hvem vi var sammen med og hvor.

Hun havde endda fået mig til at sende mine forældre et foto, hvor hun og jeg sad og holdte om hinanden som kærester, og fortælle dem, at jeg havde forelsket mig i hende. Min mor havde selvfølgelig ringet for at høre, hvad der foregik. Men jeg overbeviste hende om, at Inger og jeg trods aldersforskellen virkelig var rigtige sammen.

Det havde ikke nogen nem telefonsamtale at gennemføre. Ikke fordi jeg havde noget problem med at bilde min mor en halv sandhed på ærmet – det var helt sikkert bedre, end at hun skulle kende sandheden. Men fordi Inger under hele samtalen sad og kørte sine fingre ind og ud af mit efterhånden meget villige røvhul.

Annonce

Nu stod jeg så nøgen midt i stuen, og kunne høre Inger byde Matilde velkommen – jeg kunne høre de kyssede. Der gik lidt inden de dukkede frem stuedøren. Inger var klædt i sin i sin sorte og meget stramme latex heldragt, der klæbede sig tæt til hendes krop så skamlæber og de dejlige, slappe bryster trådte tydeligt frem.

Matilde var igen helt nøgen – hun havde jo også sidst fortalt, at hun foretrak at arbejde nøgen. Hendes, store, firkantede og muskuløse krop, de store bryster og de tykke ringe i vorterne og skamlæberne var sexede på en helt anden måde end både Inger og Trine.

“Hvor er han altså blevet fin. Slaver ser nu bedst ud, når de er mærket,” lød det med et smil fra Matilde. Hun trådte helt tæt hen til mig, så duften af hendes krop ramte mig og fik min pik til at stivne.

Hun satte sig på knæ, og tog fat i min pik for at undersøge ringen gennem pikhovedet, hive lidt i den, dreje den uden at tage hensyn til, at jeg var noget følsom. Det var jo flere måneder siden, at nogen havde rørt ved min pik. Jeg havde ikke engang spillet pik – det turde jeg ikke.

“Den ser helt fin ud, din lille slavepik. Klar til brug,” konstaterede Matilde, mens hun med en rolig hånd begyndte at gnide mig helt stiv. Jeg så bedende ned på hende. “Nå ja, du har sikkert ikke fået lov at komme længe,” hun slap pikken og rejste sig.

Matilde tog nu fat i ringene i mine brystvorter. Jeg ømmede mig en smule, men kunne også mærke at smerten gik lige i pikken. Hun undersøgte dem, trak i dem og sagde så til Inger: “De er helet virkelig flot op, hvis du vil, kan jeg godt sætte større ringe i allerede.” Min Frue nikkede. 

Fra sin medbragte taske fandt Matilde et nyt sæt ringe frem til mine brystvorter, som var omkring dobbelt så tykke, som dem jeg allerede havde i. Hun fik dem på plads nemt og smertefrit – og slikkede mig frækt på begge brystvorter.

Inger smilede ved synet af min pik, som nu blev helt stiv og dryppede af præsperm: “Har du den anden ting, vi talte om, med også?,” spurgte Inger. 

Annonce

Matilde tog en meget større ring i rustfrit stål frem. Jeg nåede et kort sekund at tænke, at det da var et voldsomt stort piercingsmykke. Men opdagede snart, at det var et halsbånd med en ring forrest, så min Frue kunne holde mig i snor. Den kølige fornemmelse af stålet omkring min hals føltes rar, og Matilde spændte halsbåndet fast i nakken med et stykke værktøj, så jeg på ingen måde selv kunne få det af.

Inger kom med tre glas champagne, og rakte mig også en lille blå pille: “Slug den her, så vi kan bruge dig som kneppedyr hele aftenen!”  Matilde smilede forventningsfuldt, tømte sit glas, satte sig på knæ og tog min pik mellem læberne. Hendes tunge nåede lige at kredse om mit pikhoved nogle få gange, inden jeg spermede hende i munden.

Jeg vidste jo godt, at jeg altid skal spørge, før jeg spermer. Så jeg frygtede det værste da Matilde rejste sig og tog mig om nakken. Men hun kyssede mig blot frækt, delte spermen med mig og hviskede mig i øret: “Når jeg en dag får lov at låne dig alene, skal du nok lære, hvad jeg virkelig tænder på.” Hendes hånd klemte hårdt om min pung, så jeg gispede i smerte.

“Så, så, Matilde … ikke skræmme den lille luder. I aften skal vi være søde, fejre at han har fået hue på, og slavepikken endelig kan bruges. Se bare, den er allerede stiv,” lød det fra Inger. 

Hun havde allerede lynet skridtet i latexdragten op, og jeg kunne se hendes skønne fisse glinsede af safter. Hun gav tegn til, at jeg skulle lægge mig på gulvet. Hun satte sig over mig og lod skamlæberne strejfe min dirrende pikhovede: “Du har drømt om at få lov at stikke pikken op i min kusse længe, ikke sandt lille luderdreng?”

Jeg nikkede: “Jo, Frue.” Inger lod sin våde fisse glide hele vejen ned over mit stive lem. Hun tog fat i ringene i mine brystvorter, og begyndte at ride pikken i et roligt tempo. Jeg kunne se hun nød det, mens Matilde sad tilbagelænet i sofaen og kælede for sig selv, mens hun så på. 

Der gik ikke længe før jeg stønnede: “Må jeg godt komme, Frue.” Inger nikkede, og jeg spermede langt op i hendes fisse. Hun rejste sig fra min pik, og satte sig på mit ansigt, så jeg kunne slikke hende helt ren for sæd. 

Jeg kunne mærke, at Matilde havde taget fat om min pik, og med rolige og tålmodige bevægelser onanerede mig stiv igen. Nu var det Ingers tur til at sidde i sofaen og se på, mens hendes store, piercede veninde gik i gang med at ride mig.

Annonce

I løbet af de næste, jeg ved ikke hvor mange, timer, skiftedes de to kvinder til at ride min pik, som på grund af pillerne blev ved med at være stiv. Ind imellem holdt de pauser, drak champagne, slappede af og talte om mulighederne for at tatovere og pierce mig yderligere.  

Jeg var forvandlet til deres levende dildo, og selvom de tog fat og ikke bekymrede sig om min nydelse, så var de heller ikke hårde eller særligt perverse ved mig – hvilket begyndte at undre mig, som jeg lå der med en efterhånden godt slidt og halvslap pik.

Klokken var blevet mange, da jeg hørte hoveddøren smække, og lyden af Trines hæle nærme sig stuen. Hun havde den samme meget korte røde kjole og sko på, som da hun tog afsted til fest. Fra min plads på gulvet kunne jeg se lige op i hendes ligeledes røde latextrusser. 

Trine placerede spidsen af sin sko på kanten af mine nosser, mens hun fortalte Inger og Matilde om sin aften. Langsomt lagde hun mere og mere vægt på fronten af foden, og et mildt ubehag blev til en skarp smerte og et skrig. Hvilket blot fik Trine til at træde sin spidse hæl ned i nosserne i stedet, så det kort sortnede for mine øjne.

“Er den lille so efterhånden klar til rigtig brug?” spurgte hun Inger. 

“Ja min skat. Han har kneppet for sidste gang,” smilede min Frue og kiggede koldt ind i mine øjne: “Er det ikke sandt Kristoffer, du har fået al den fisse, du har brug for i dit liv?!”

Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagere, og nikkede tøvende. Matilde satte sig ned på gulvet, og placerede mit hoved mellem sine stærke lår, så jeg ikke havde chancen for at bevæge det. 

Imens fandt Inger en spidergag frem, og tvang min mund helt åben: “Nu er det sidste chance for at bevise, du er en rigtig so. Ellers må jeg jo sælge dig,” lød det afmålt fra hende. Jeg var sikker på, at hun mente det.

Annonce

Trine trak sin kjole og latextrusserne af – hendes faste bryster og flotte krop var som altid et guddommeligt syn. Jeg kunne se, at hendes glatte fisse var temmelig fedtet af spermrester. 

“Du har da hygget dig, hvor mange har du kneppet med” lød det muntert fra Matilde,“ der stadig holdt mit hoved hårdt fast mellem sine lår, mens hun lod sine hænder kærtegne Trines lår.

“Kun med tre af dem fra klassen. Og så en af pigernes fædre.“ Trine satte sig på hug foran Matilde, og tog godt fat i hendes piercede, store bryster. Der drypper lidt tynde spermrester ud af Trines fisse og ned i min åbne mund, inden en kraftig stråle af pis næsten drukner mig.

Jeg kæmper for at sluge Trines gyldne dråber, da jeg mærker en skarp smerte mellem benene. Inger har pakket en ispose om min pik, hvilket får får den til at blive helt lille igen, så hun kan lukke den inde i et nyt pikbur. Jeg kan fornemme, at buret har indvendige pigge.

Trine glider lidt frem, og Matilde spreder hendes baller. Jeg ved godt, at nu skal det være. Men i stedet for den sædvanlige faste afføring, jeg næsten havde vænnet mig til at modtage, strømmer tynd, lysebrun og stærkt lugtende lort fra Trines røv og ned i mit svælg. “Slug det din lille klamme so,” grinede hun hånligt.

Nu her næsten et år efter, ved jeg stadig ikke, hvordan jeg præsterede at synke Trines afføring den dag. Men jeg gjorde det. I dag modtager jeg både urin og lort fra min unge ejer flere gange om ugen – hun er den eneste, der har lov decideret at skide mig i munden. Men jeg slikker selvfølgelig Inger, og hvem hun ellers måtte ønske, ren efter toilet, når jeg får besked på det.

Jeg har ikke kunnet skjule mine piercinger, halsbånd eller pikbur for mine forældre – alle dele er ret tydelige i det tøj, som Inger giver mig lov til at have på. Men de har accepteret, at det er sådan, jeg ønsker at leve. Min far var den, der havde nemmest ved at acceptere det. Men det skyldes måske, at Trine forførte ham, da de besøgte os for nogle måneder siden. Hun tvang mig, efter de var gået, til at slikke hans sperm ud af sit røvhul.

Annonce

Jeg får kun lov til at få min pik ud af pikburet, når den skal vises frem – oftest for gæster. Eller når Trine og Inger har lyst til at torturere den – jeg kan efterhånden tåle en del smerte i pik og nosser, og mine ejere kan endda få mig til at sperme, når de træder mig i skridtet. De taler om, at jeg snart skal medvirke i fotoserier og film med piktortur, fordi de gerne vil eksperimentere med blandt andet sekundlim, surtur og søm.

Inger har også lavet en ny aftale om tatoveringer med Matilde. Det er planen, at jeg skal have mit røvhul tatoveret, inden min Frues mandlige bekendte får lov at kneppe mig. Som jeg forstår det, skal Matilde også låne mig i et par dage i forbindelse med tatoveringen. 

Trine har lovet, at hun gerne vil pleje mig bagefter. Ligesom Inger åbenbart også gjorde det for Trine, da hun som femtenårig havde en weekend hos Matilde. Jeg forstår endnu ikke helt, hvad jeg skal lægge i den besked.

SLUT.

Læs videre<< Trines mormor får mig mærket |

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller