Kinkysex Gratis sexnoveller

Fuldtidsslave for min stedmor

F

Min far var taget på farten længe før jeg vågnede. Jeg havde slet ikke hørt ham tage afsted overhovedet, men havde sovet som en sten trods pluggen i min røv. Jeg vågnede først, da Lone, siddende på min sengekant, placerede et smølfespark lige i pikhovedet.

Jeg skreg af forskrækkelse og smerte, og fik hurtigt to lussinger med besked om at holde kæft. Hun var klædt i en stram sort latextop, der virkelig spændte hendes store bryster op og fremhævede dem, en lille latextrusse som knap kunne skjule skamlæberne, sorte nylonstrømper og stiletter med en noget høj hæl. Håret var sat op i en knude i nakken.

Hun trak den efterhånden velkendte sorte latexmaske over mit hoved, så jeg var klar over, at jeg ikke havde tilladelse til at tale. Adskillige spark i nosserne havde tidligere lært mig den regel.

“Masken har du på hele ugen, forstået?! Læg dig på alle fire og blot din fine røvfisse for mig, slave!” 

Annonce

Jeg nikkede og skyndte mig at gøre som befalet. Jeg kunne mærke Lone tage fat om pluggen og bevæge den stille og roligt frem og tilbage i mit lidt ømme røvhul inden hun uden varsel trak den ud.

Jeg kom til at pive et lille “av,” og modtog sekundet efter et knytnæveslag lige i nosserne. Min krop krympede sig af smerte, men snart legede Lones tunge i min røv, og smerten afløstes af nydelse og en meget stiv pik, der dryppede af præsperm.

“Jeg elsker altså smagen af din unge teenage-røv, skat,” lød det med en nydelsessuk fra min ejer: “Nu går du ud og tager bad, tisser af, skyller tarmen – der ligger udstyr til dig derude. Bagefter placerer du dig på alle fire med blottet røvfisse foran min lænestol i stuen.”

“Og ja, du må godt tage masken af, når du er i bad.”

På badeværelset lå der en lavementsspids til bruseren samt en brugsvejledning, så jeg kunne skylle mig godt ren i røven. Det var en noget uvant følelse at fylde tarmen med lunkent vand, og så tømme mig i toilettet bagefter. Men ikke egentlig ubehagelig. 

Efter en tre gange kom der ikke mere ud, og jeg tænkte, at det måtte være godt. Jeg skyndte mig at bade færdig, fik tørret mig og taget masken på igen. Jeg kunne ikke se Lone nogle steder, men jeg adlød hendes ordrer, og lagde mig på alle fire på stuegulvet med røvhullet helt blottet.

Annonce

Jeg hørte Lones fodtrin bag mig. Hun stillede uden et ord en skål med cornflakes og mælk foran mig på gulvet, og satte sig til rette i sin stol. Der var ingen ske, så jeg var på vej til at tage skålen i hænderne, og forsøge at drikke indholdet. Netop som jeg var ved at rette mig op, landede et hårdt spark lige i pikken.

“Av, for satan,” pev jeg. Det sortnede for mine øjne da endnu to spark sendte mig ned at ligge, men nu holdt jeg munden lukket.

“Kan slaven så ligge sig med blottet røvfisse, som han fik besked på. Så må han spise som den køter, han er,” lød det hårdt fra Lone bag mig.

Jeg fik påny placeret mig med røven oppe, og måtte spise direkte fra skålen som en hund. Jeg mærkede nu den kolde og tynde hæl fra min ejers ene sko glide helt op i min røv. Hun lænede sig tilbage i stolen, og lod hælen køre ud og ind mens jeg spiste.

Det ringede på døren, men inden jeg kunne nå at blive forskrækket blev skohælen jaget helt op i tarmen: “Kom ind, døren er åben,” råbte Lone.

Katrines høje slanke, og trænede krop stod som altid i kontrast til Lones fedladne figur, som hun trådte ind i stuen klædt i et par ekstremt tætsiddende røde læderbukser, matchende røde sko med 12 cm stålhæl og en stram hvid top, hvor en rød læder-bh lige kunne anes igennem.

Annonce

Katrine kyssede længe med Lone, der holdt sin hæl presset helt op i min røv, så jeg ikke kunne røre mig, inden hun rettede sin opmærksomhed mod mig.

“Fuck hvor skal vi have det sjovt med dig, slave. Om en uge er du sgu en fuldtidsslave … så må vi bare finde ud af hos hvem,” lød det fra Katrine, uden at jeg kunne fornemme andet, end at hun mente det helt alvorligt.

Katrine åbnede den ene af sine to medbragte kufferter, der var fyldt med forskelligt legetøj. Jeg kunne se både dildoer, plugs, piske og en nogle ting, jeg ikke anede, hvad var. Hun rakte Lone en plug, der var omtrent dobbelt så tyk, som den jeg havde sovet med.

Det gav et gys gennem min krop, da den kolde glidecreme ramte mit røvhul, men Lones krævende og kyndige fingre fik mig til at slappe af, og hun pressede i en rolig bevægelse den større plug helt i bund.

“Der kommer ikke til at gå længe, inden du kan fistes, slave,” lovede Lone.

“Åh, ja,” stønnede jeg. 

Smilet og liderligheden bredte sig i Katrines øjne, da hun med foden væltede mig om på siden, og sparkede mig gentagne gange i skridtet til jeg mistede bevidstheden.

Jeg ved ikke, hvor længe jeg havde været væk. Men jeg vågnede liggende på ryggen på stuegulvet, pluggen sad stadig oppe i min røv, og jeg kunne mærke noget tungt omkring nosserne. 

Ved roden af mine nosser sad nu en blank, tyk stålring monteret, hvor selve kuglerne var trukket igennem, så resultatet var, at mine nosser blev trukket længere. Katrine og Lone sad i sofaen og nussede og kyssede, mens jeg kom til mig selv og på benene.

“Det ser godt ud slave,” bemærkede Katrine: “Jeg monterer nogle flere ringe i løbet af ugen, men du skal lige have lov at vænne sig til vægten.”

Annonce

Lone havde lagt jeans og t-shirt frem, og bad mig få det på, så jeg kunne hjælpe hende med at få handlet ind til ugen, mens Katrine lige kunne arbejde nogle timer. Pluggen strammede noget, når jeg bevægede mig, mens stålringen omkring nosserne ikke var slem eller kunne ses, når jeg havde bukser på.

Lone beholdte sit latexoutfit på men supplerede med en kort matchende nederdel og en lang sort lakfrakke udover, inden hun i entreen vendte sig mod mig og fjernede min maske.

“Du kan jo ikke rende rundt med masken ude blandt andre mennesker, slave,” hun dunkede med fingeren mod min tinding: “Men du beholder den på mentalt, og bliver straffet hårdt, hvis du glemmer det. Forstået!?”

Jeg nikkede. 

Det faldt mig allerede nu helt naturligt at holde døre, åbne bildøren og være chauffør for min ejer. Jeg satte kursen mod Bilka, så der kunne handles stort ind. Jeg kørte indkøbsvognen, mens Lone stille og roligt fyldte den med varer.

For alle andre har vi sikkert bare lignet en mor og søn på indkøb. Når jeg blev spurgt om jeg havde lyst til det ene eller andet, svarede jeg blot med nik, hovedrysten eller træk på skulderne, og jeg kunne se, at Lone var tilfreds med min opførsel.

Og så gik det alligevel galt, da jeg pludselig blev spurgt, om jeg havde lyst til oksemørbrad med bernaisesov. Min livret.

“Uhm, lækkert,” kom jeg til at sige. 

Annonce

Et ondskabsfuldt smil bredte sig på Lones læber, uden at hun ellers sagde noget. Jeg tænkte, at hun vel heller ikke så godt kunne sparke mig i pikken, når vi var ude et offentlig sted. Vi handlede videre, og endte i området med mexicanske specialiteter.

Lone stillede sig helt tæt på, og pressede mig op mod hylderne, så hendes krop og jakke dækkede for mig. Hun så mig iskoldt ind i øjnene: 

“Når slaven ikke kan finde ud af at holde kæft, så skal må han straffes hårdt,” hviskede hun: “Tag diskret din pik frem og blot pikhovedet, nu!”

Jeg kiggede mig nervøst omkring, om der var nogen der kiggede eller kunne se mig, men min ejers store krop og frakke skærmede godt. Jeg lynede mine bukser ned, fandt min halvslappe pik frem og trak forhuden helt tilbage. Jeg kunne efterhånden godt mærke vægten fra metalringen om nosserne.

Lone snuppede en flaske med chilisauce på hylden bag mig, vred indpakningen af og hældte en lille klat ud i hånden. 

“Fuck jeg bliver våd nu, skat,” stønnede hun i mit øre: “Og hvis du siger en eneste lyd, køber vi vatpinde, og så får du det også helt op i urinrøret.”

Med et lille støn tog hun fat om mit pikhoved, og masserede glansen og forhuden ind i den brændende masse. Smerten var ekstrem og tårerne strømmede frem i mine øjne, mens jeg bed tænderne sammen for hverken at skrige eller klynke. Det føltes som om der var ild i pikken.

Lone slikkede mine tårer bort, og hjalp mig med at lukke bukserne, så jeg med smertende skridt kunne følge efter hende til kassen med indkøbsvognen. Hele min verden var indhyllet i smerte, og al min viljestyrke var dedikeret til ikke at sige en lyd.

Da vi havde pakket varerne i bilen, fik jeg besked på at sætte mig på passagersædet, da jeg næppe var specielt trafiksikker lige nu. Lone satte sig bag rattet, trak sin jakke og trusser lidt til siden, og gned sig en hurtig orgasme, der efterlod en våd plet på sædet.

“Du skal nok lære at blive en dygtig fuldtidsslave, for fuck hvor bliver jeg liderlig af at torturere din pik,” lød det med et smil fra Lone: “Nå, vi skal lige et smut omkring min mor, inden vi kører hjem.”

Lones mor var en nydelig ældre dame i slutningen af 70’erne. Ikke stor og frodig som sin datter men i stedet helt slank, senet og rynket med kort hvidt hår og gnistrende øjne. Hun var klædt i en pæn blomstret kjole, som sad flot og afslørede et par, for hendes alder, nydelige små bryster.

Hun stod og ventede i hoveddøren med sit gangstativ, og præsenterede sig som Karen, da jeg begyndte at bære hendes varer ind. Hun virkede ikke til at bemærke, at jeg ikke sagde noget, men spurgte i stedet Lone, om vi blev og fik en kop kaffe.

Lejligheden var en helt almindelig toværelses ældrebolig med handicapvenligt toilet, stor elevationsseng i soveværelset og et køkken/alrum indrettet med tunge mørke lædermøbler. Duften af kaffe bredte sig, og Lone gav mig besked om at sætte mig ved siden af sig i lædersofaen.

Annonce

Med fyldte kaffekopper kastede Lone og hendes mor sig ud i at snakke om, hvad de hver især fik tiden til at gå med. Lones påklædning synes ikke at falde Karen i øjnene overhovedet. Hun var vist mere lidt ærgerlig over, at min far var ude at rejse. Han plejede åbenbart at komme forbi nogle gange om ugen for at hjælpe til med forskelligt.

Jeg lyttede kun efter med et halv øre, fordi jeg prøvede at sidde stille, mens min pik blev ved at smerte i bukserne. Jeg kunne ikke tænke på andet end, at jeg virkelig gerne ville have den vasket eller i isbad.

“Hvorfor kan den knægt ikke sidde stille?,” spurgte Karen lidt irriteret.

“Det er fordi jeg har smurt hans pikhoved ind i chilisovs,” svarede Lone med et smil: “Han havde svært ved at holde kæft, men nu tier han helt stille.”

Jeg troede ikke mine egne ører. Jeg stirrede vantro på Lone, der begyndte at fortælle sin mor om de ting, jeg var blevet udsat for i dag. Det stod klart, at Karen allerede havde hørt alt om mig, og hun roste sin datter for at have sat ekstra fart på træningen af min røv.

“Lad min mor se din fine røvfisse, slave!” Der var ingen nåde at spore i Lones stemme eller blik. Som jeg begyndte at klæde mig af, trak Karen op i sin kjole for helt ugenert at sidde og gnide sig i sin behårede. kraftigt lugtende og meget våde fisse.

Mit pikhoved var både rødt og hævet, og det var tydeligt, at jeg var i smerte, hvilket blot fik Karen til at gnide sig endnu hårdere i fissen. Lone nikkede mod gulvet foran moderens stol, mens hun trak sine trusser til side og satte sig til at onanerede stille og roligt.

Jeg lagde mig på alle fire foran stolen og blottede min røv for den ældre kvinde, der til en start daskede til min smertende pik med sin fod, så jeg var på nippet til at skrige. Jeg gjorde det heldigvis ikke, men kunne høre at begge kvinder nød både min ydmygelse og smerte.

Slanke men stærke fingre lukkede sig om buttpluggen, og Karen begyndte i langsomme bevægelser at køre pluggen ind og ud af min røv. Hun trak den helt ud, lod spidsen hvile mod mit hul og pressede den så helt i bund igen. Jeg ved ikke hvor længe jeg lå sådan, men jeg nød behandlingen og trods smerterne rejste min pik sig.

“Skatter, henter du ikke lige min glidecreme. Og så må du godt låne min plug, hans røvfisse er bestemt klar til noget større,” lød det fra Karen, mens hun med fingrene masserede og krængede mit røvhul endnu mere åbent.

“Du har ret mor, han er sgu da klar til fist allerede i morgen tror jeg,” Lones fingre smurte mit noget slappe numsehul godt ind i glidecreme, og alligevel føltes det som om, jeg var ved at flække, da Karen pressede en meget stor, tung analplug op i røven på mig.

Annonce

Jeg blev hevet på benene af min ejer. Ringen om nosserne føltes nu meget tung, og den nye store plug kunne nærmest mærkes helt op i maven. Hun satte sig på knæ foran mig, tog min smertende pik i munden og begyndte at slikke den ren for chili.

Karen trak sin kjole over hovedet, der sad frække stave gennem vorterne på hendes små fine, flade bryster. Hun placerede sig med vidt spredte ben i lænestolen, og den kraftige duft af hendes fisse strømmede mig i møde. 

Lones mund om min pik var krævende og guddommelig, og smerterne mindskes betydeligt efterhånden som hendes tunge kom hele vejen omkring mit forpinte pikhoved. Jeg turde intet sige, men kunne mærke at spermen var på vej. Lone slap min dunkende pik, stillede sig bag mig og onanerede mig ud over sin mor.

Jeg kom med et lille grynt, og Karen sukkede tilfreds da de hvide dråber ramte hendes bryster, fisse og mave. Hun begyndte at gnide sig ind i min sperm og var helt væk i legen med sig selv igen, Lone hviskede mig i øret:

“Kom, vi tager hjem nu. Du kan slikke mor ren, når hun kigger forbi senere på ugen.”

Læs videre<< Analslave for min stedmor |

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller