Kinkysex Gratis sexnoveller

Den piercede amerikanske Airbnb-lejer

D

Det var ikke meget mere end et par dage efter min meget beskidte japanske veninde havde lagt videoklippet af vores leg på sin webside sammen med en anbefaling af mig som Airbnb-vært, at bookingen fra 50-årige Gail var dukket op i min indbakke.

I stedet for et almindeligt foto havde Gail sendt et billede af hendes piercede fisse – fire store tykke, tunge ringe i hver af de ydre skamlæber og en lidt mindre ring gennem klitten. Lige over fissen havde hun skrevet mit navn, så jeg kunne se at billedet var taget specifikt til mig.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at hende vil jeg gerne have som gæst i de to nætter hun ønskede at booke – betaling kunne falde i naturalier, skrev hun.

Dagen oprandt hvor Gail skulle ankomme. Jeg havde valgt at lægge latexlagen på sengen i det værelse. som hun skulle leje. Jeg havde også forsøgt at lokke ud af hende, hvad hun havde smag for. Hvad hun gerne ville opleve, men havde ikke fået noget svar – og var begyndt at spekulere på om hun måske var en dygtig fake.

Det ringede på døren, og udenfor stod Gail. Hun var en gudinde at se på. En slank flot kvinde på på 1,80. Helt kortklippet blond hår, gnistrende blå øjne og smukke røde læber – kun en tyk ring gennem næsen viste omverdenen, at Gail ikke var helt som andre kvinder.

Hendes sorte pvc-frakke stod åben og afslørede et par meget lange sorte lakstøvler og en tilsvarende kort kjole, som strammede over hendes flotte store G-skåls bryster. En tyk ring gennem begge vorter trådte tydeligt frem gennem det frække blanke materiale.

Annonce

Jeg skyndte mig at invitere hende indenfor, og tog hendes frakke. Hendes røv var knap dækket af den korte kjole, og jeg kunne skimte, at der hang et eller andet og dinglede i hendes piercinger. Gail fangede mit nysgerrige blik.

“Jeg er aflåst, når jeg rejser,” sagde hun, og trak op i kjolen så jeg kunne se hængelåsen, som holdt hendes fisse lukket. “Det er kun min herskerinde, der kender koden.”

Synet af den aflåste slavefisse var fantastisk, og det var tydeligt at Gail tændte på at vise den frem, for hun var våd og en duft af fisse kom fra hende. Alligevel må jeg have set en smule skuffet ud ved udsigten til ikke at kunne bruge tøsen i det frække hul.

“Hun skulle gerne have sendt dig en mail med instrukser til, hvordan du kan få koden,” smilede Gail. Jeg bad hende tage plads i sofaen mens jeg tjekkede min mail. Hun satte sig med helt spredte ben opdraget til at vise sin fisse frem.

I min indbakke lå ganske rigtig en mail fra en Mistress Cindy. Hun skrev, at hun håbede at “den klamme luderso” var kommet frem, og at hvis hun ikke allerede havde fremvist sine smukke piercinger for mig, så skulle jeg bare stikke hende en hård lussing. I sofaen havde Gail taget sine bryster ud af kjolen, så jeg kunne se de store piercede vorter.

“Jeg nød at se den video, som Akuro lavede sammen med dig – det var den, der fik mig til at vælge dig som Airbnb-vært for Gail,” stod der videre i e-mailen fra Mistress Cindy. “Hvis du vil have koden til luderens fisse, så skal du gøre følgende.”

Jeg læste resten af e-mailen, mens jeg kunne mærke min pik blive stenhård ved tanken om, hvad der nu skulle ske med Gail. I sofaen sad hun forventningsfuld og liderlig og kiggede på mig. Jeg gik ud på badeværelset for at hente en stikpille.

Tilbage i stuen gav jeg Gail besked på at blotte sit røvhul. Hun gled lidt ned i lædersofaen og spredte ballerne. Jeg kunne ikke nære mig for at slikke hende omkring det frække brune hul – den ramme smag af afføring sad lige inden for hullet.

“Jeg har ikke fået lov at lave stort i to dage,” kom det fra Gail med et støn. Hendes fisse var nu så våd, at safterne rendte ned omkring røven. Jeg roste hende for at have kunnet holde sig, og pressede brutalt stikpillen godt op i den beskidte røv. Hun klynkede højlydt.

Jeg gav nu tøsen besked på at tage kjolen af, og lægge sig på ryggen på gulvet med underlivet hævet over sig hvilende mod sofaen. Hun kiggede tvivlende på mig usikker på hvad meningen var. Jeg stak hende en syngende lussing, og mere skulle der ikke til, før hun adlød.

Det var et frækt syn, at se den modne slavinde ligge med røvhullet blottet. Hængelåsen trak i skamlæbernes store ringe, og jeg fandt min hårde pik frem og førte ind mellem hendes røde læber. Gail suttede grådigt på min pik lige indtil den første dybe rumlen fra hendes tarme fik hende stoppe.

Jeg lænede mig ned og hviskede hende i øret, at hvis hun ikke blev liggende med røven i vejret under det, der nu skulle ske, så havde Mistress Cindy fortalt mig, at så behøvede hun end ikke overveje at vende hjem til Los Angeles igen. Det skræmte blik i hendes øjne var bedre end at binde hende fast.

Gail stønnede nu højlydt, som hendes tarme begyndte at arbejde. Jeg fandt telefonens kamera frem, og begyndte som befalet af Mistress Cindy at filme tøsen, der vred sig men blev liggende, da afføringen begyndte at rende ud af røven.

Først kom der bare en lille smule brun masse ud, nok til at duften af afføring bredte sig i stuen. Tøsen så lettere fortvivlet ud – hun havde tydeligvis ikke leget med scat før. Jeg smilede blot til hende, og fortalte hende, hvor smuk hun var, når hun skulle skide.

Tøsen kunne ikke holde sig længere, og slappede endelig af i kroppen. Afføringen begyndte at vælte ud af hendes forstoppede tarm, rende ned over den piercede fisse og ud over hendes store patter. Stanken var overvældende, og tårerne af ydmygelse sad i tøsens øjenkroge.

Jeg sendte videoen af den nu lorteindsmurte Gail til Mistress Cindy, og satte mig ned over tøsens ansigt med min pik i hendes mund, mens jeg ventede på svar. Lænede mig frem og lod tungen kærtegne hendes nu meget beskidte tarmåbning – vild med tanken om at skulle slikke hende ren om lidt.

Der tikkede en ny besked ind med koden til hængelåsen.

Læs videre<< Den beskidte japanske Airbnb-lejer | Den piercede amerikanske Airbnb-lejer, del 2 >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller