Kinkysex Gratis sexnoveller

Den piercede amerikanske Airbnb-lejer, del 4

D

Stadig med smagen af den 67-årige Ingers urinkys på læberne prajede jeg en taxa og gav den unge taxachauffør adressen på en restaurant på Vesterbro, hvor jeg var sikker på, at vi kunne få bord uden at have bestilt. Gail sad med let spredte ben så hendes piercinger glimtede i solen, og chaufføren var ved at køre galt, fordi han gloede på hende i bakspejlet.

Hun kiggede en enkelt gang på mig, og jeg gav hende et nik. Langsomt spredte hun benene helt og rykkede sig lidt på sædet, så chaufføren endnu bedre kunne se. Hun begyndte så at kæle for sine bryster uden på den røde kjole og lod en hånd glide ned mellem benene for at onanere.

Det var tydeligt, at chaufføren havde svært ved at holde øjnene på vejen, mens Gail nu lå og havde fire fingre oppe i fissen og stønnede på taxaens bagsæde. Netop som vi ankom til restauranten, fik hun en voldsom sprøjteorgasme, som selvfølgelig ramte udover forsædet og den unge chauffør.

Jeg betalte ham en klækkelig sum drikkepenge, også selvom han givetvis ikke havde tænkt sig at “klage” over, at vi havde svinet hans bil til. Gail smilede tilfreds, da jeg trak hende tæt og kyssede hende. Der stod en duft af fissesafter omkring hende, da vi sammen gik ind på restauranten.

Som forventet var det intet problem at få et bord, og tjenerne var ikke overraskende meget servicemindede, da det gav dem rig mulighed for at glo på Gails flotte store bryster – især da hun løsnede kjolen en smule, så der var frit udsyn til piercingerne, når en tjener stod lige ved vores bord.

Middagen var fremragende, og vi kunne igen snakke om alt mellem himmel og jord. Gail fortalte om nogle af sine oplevelser på sin rejse rundt i Europa, hvor hun blandt andet havde lært virkelig at nyde både at modtage og give urin. Hun havde leget med strøm med en fyr i Tyskland. Blevet udblokket hårdt i både fisse og røv af en ældre herre i Frankrig. Og sågar arbejdet som Domina i London blot for oplevelsens skyld. Hendes ophold i København var afslutningen på turen.

Tiden gik hurtigt, flasken med vin blev snart tom og jeg bad om regningen. Gail strammede snørerne i kjolen på ny og vi forlod restauranten, og de skuffede tjenere der gerne ville have nydt synet af Gail lidt længere, for at finde den nærmeste metrostation. Igen nød jeg hvordan tøsen automatisk tiltrak sig opmærksomhed, særligt når jeg vidste at det gik lige i fissen på hende.

Det øjeblik vi trådte ind i min lejlighed trak Gail som det helt naturligste sin i forvejen meget korte kjole op over ballerne, så der var frit udsyn til de store piercinger, hendes meget våde fisse og lækre numse. Jeg tog fat om hende bagfra og kørte to fingre op mellem hendes baller for at pirre hendes allerede godt fedtede røvhul.

Tøsen vrikkede let med røven og mine fingre gled nemt op i det beskidte hul. Jeg kunne mærke, at hun var godt fyldt, og der bredte sig en duft af afføring, da jeg roligt kørte mine fingre ind og ud, mens vi grådigt kyssede. 

Hun åbnede snørerne i kjolen så de store piercede bryster kom fri. Jeg trak de nu godt beskidte fingre ud af hendes brune hul og smurte brystvorterne ind i hendes afføring, inden hun fik lov at slikke de sidste rester af mine fingre. Denne gang stønnede hun blot liderligt og nød smagen af sig selv.

“Jeg skal virkelig pisse,” kom det fra Gail, da vi få minutter senere lå nøgne og liderlige i gæsteværelsets seng. Hun havde hånden om min pik, og hendes tunge havde pirret mine brystvorter helt hårde. Jeg kunne mærke hendes piercede fisse mod mit lår, og hun duftede stærkt af sine forskellige safter.

Jeg tog fat om hendes hofter, og guidede hende til at sidde overskrævs over mit ansigt. Jeg åbnede munden, hun kiggede ned på mig og gav slip. De første gyldne dråber kom piblende lidt ad gangen inden en jævn stråle af urin fyldte min mund. Gail havde ikke overdrevet, da hun fortalte, at hun havde lært at nyde at give urin – hele hendes krop sitrede af liderlighed.

Hun holdt strømmen af urin tilbage længe nok til, at jeg kunne nå at sluge den første mundfuld af hendes skønne tis, der smagte bedre end flere andre partnere jeg har haft. Mundfuld for mundfuld fik tøsen tømt sin blære, og sænkede sig til sidst lidt ned, så jeg kunne slikke hende ren for de sidste rester, mens hun stønnede liderligt.

“Jeg skal mere,” sagde hun så tilstrækkeligt lavt, at jeg kunne have valgt at lade som om, jeg ikke havde hørt hende. Men jeg hviskede blot tilbage: “Du må godt.”

Gail bevægede sig lidt,  så min tunge nu kunne nå hendes fedtede anus. Jeg slikkede begærligt omkring det brune hul, og kunne allerede smage hende, da hun begyndte at presse. Langsomt gled en lille blød lort ud af hendes fantastiske røvhul og ind i min mund.

“Fuck, det er meget frækkere, end jeg troede det ville være,” lød det overrasket fra den amerikanske kvinde, der nu slappede helt af, og sked en større lort ud i min mund.

Hun kiggede ned på mig med sine frække øjne, og flyttede sin krop så hun kunne tømme sin tarm først ud over min brystkasse og dernæst min efterhånden godt trængende pik.

Hun krøb tæt ned til mig så hendes fantastiske krop gned mod min og hendes afføring blev smurt ud mellem os og udover hendes store flotte bryster. Hun kyssede mig dybt, så jeg med tungen kunne dele hendes afføring med hende.

Jeg kunne mærke de tunge ringe i tøsens skamlæber kærtegne mit lem, inden hun med et tilfreds suk gled lod den beskidte pik glide helt op i hendes meget våde indre. Med erfarne bevægelser begyndte at ride mig langsomt mens hun lænede sig tilbage og med nydelse i blikket smurte brysterne godt ind i afføring.

Værelset emmede af sved, sex og ikke mindst duften af Gails frække afføring. Jeg trak hende tæt, så jeg kunne slikke hendes flotte piercede brystvorte. Hendes fissemuskler strammede ekstra hårdt om min pik, og med et brøl fyldte jeg hendes indre med sperm.

Stadig opslugt af begær efter Gails lækre og nu dejligt beskidte krop, væltede jeg hende om på ryggen, og nød et kort øjeblik synet af hendes villighed, inden jeg med et hårdt greb i låret gav signal til, at hun skulle sprede benene.

Med et smil blottede hun sin dampende fisse. Der sivede sperm ud af mellem de meget våde skamlæber, og rester af afføring var smurt ud over skamlæber og venusbjerg. Jeg lod først to og snart tre fingre glide op i hende, og holdt øjenkontakten blot for at se, at hun med munden hviskede: “Gør det hårdt!”

Jeg pressede fire fingre op, for at få fedtet min hånd ordentligt ind i safterne, inden jeg i en langsom bevægelse førte hele min ellers ret store næve op i Gails veltrænede fisse. Hun sukkede i nydelse, og i hårde bevægelser gik jeg i gang med at sønderkneppe fissen med hånden. Fornemmelsen af at have denne flotte kvinde helt udblokket var overvældende.

Der gik ikke mange øjeblikke før Gail skreg i råt begær og ren nydelse. Hun sprøjtede i kraftige stråler ud over hele min krop inden hun dejsede omkuld af udmattelse.

Jeg trak et tæppe op omkring os, så vi kunne ligge tæt og falde i søvn godt smurt ind hinandens kropsvæsker.

Næste morgen vågnede jeg ved et sæt, da Gail begyndte at sutte min pik hård på ny. Hun havde været i bad, og var klædt som da hun ankom – i en meget kort, sort og ikke mindst stram kjole, hvor brystpiercingerne trådte tydeligt frem. Og så de flotte lange lakstøvler.

“Der kommer en taxa om lidt og kører mig til lufthavnen. Jeg skal nå mit fly hjem,” hun suttede min pik hårdt mens hun gned sig i fissen: “Så du skal skynde dig at komme.”

Alene synet af hendes piercede fisse gik lige i hjernen, og da hun samtidig pressede to fingre op i min røv, kom jeg med et suk i munden på tøsen.

Jeg rejste mig op på albuen og åbnede sengeskuffen, hvor hængelåsen fra hendes herskerinde lå. Gail stillede sig med spredte ben, og jeg klikkede låsen på plads i hendes piercinger, så hendes allerede våde fisse var aflåst. Hun nu var rejseklar.

Ude fra vejen dyttede en taxa.

“Tak,” hun slikkede sig om munden: “Det har været fantastisk at møde dig.” Vi kyssede og jeg kunne smage de sidste spermrester på hendes læber inden hun forsvandt ud af hoveddøren.

Senere samme dag sendte jeg en mail til Gails herskerinde med besked om, at det havde været en fornøjelse af have tøsen på besøg. Samt at hvis hendes kontrakt nogensinde skulle videregives eller sælges, så ville jeg være interesseret.

Jeg venter stadig på svar …

Læs videre<< Den piercede amerikanske Airbnb-lejer, del 3 |

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller