Kinkysex Gratis sexnoveller

Den piercede amerikanske Airbnb-lejer, del 2

D

Jeg drejede med rolige bevægelser hængelåsens kode på plads, og med et stille klik gik den op. Jeg kunne mærke et lille gys i Gails flotte krop, men hun slap ikke min pik med munden, hvor hun med sin erfarne tunge havde slikket den fuldstændig hård.

Synet af hængelåsen, der gled fri af de fire tunge piercinger i hver af hendes ydre skamlæber, var fantastisk. Og som det meget våde indre kom til syne, bredte der sig en duft af hengemt og svedig kusse i stuen. Der var løbet afføring ud over den smukke fisse og den store klit, som jeg grådigt kastede mig over.

Mistress Cindy havde skrevet i sin besked, at så snart jeg havde låst op for hendes luderso, så var hun min ejendom og ansvar de næste 24 timer. Eneste krav var, at jeg ikke måtte tildele hende varige mærker.

Gail smagte af lige dele af urin, afføring og meget liderlig fisse. Hun nød tydeligvis at blive slikket, og havde helt glemt hvor beskidt hun var og den ydmygelse hun havde følt ved at blive tvunget til at skide ud over sig selv. 

Safterne rendte ud af hende og hun stønnede højlydt, som jeg udforskede hende med min frække tunge. Jeg brugte ringene til at trække skamlæberne fra hinanden, så hun var helt blottet, og borede tungen op i hendes lækre velsmagende fissehul. 

“Må jeg godt komme,” klynkede Gail. Som svar nappede jeg hårdt i hendes opsvulmede klit. Hun kom med et skrig af smerte og lyst.

Jeg trak Gail på benene, og måtte endnu engang tage mig selv i at sluge hende råt med øjnene. Piercingerne i fissen klirrede og de store ringe i brystvorterne glimtede fristende, mens hendes afføring efterhånden var blevet smurt godt ud over både maven og de store bryster. Hendes røde læbestift var lettere udtværet efter at have suttet så grundigt pik på mig, og med sin højde, blå øjne og korte hår fremstod hun som en perverteret amazone.

“Kom, så skal jeg vise dig, hvor du skal sove, mens du er her,” sagde jeg: “Du er sikkert træt efter rejsen.” Gail nikkede blot og fulgte efter ind i gæsteværelset, hvor jeg havde lagt latexlagen på sengen. Jeg viste hende også det fælles badeværelse, men forklarede hende samtidig, at så længe hun var min ejendom, så skulle hun spørge om lov til at bruge toilet eller brusekabinen.

“Javel, Master,” lød det velopdragent fra Gail. Hendes øjne strålede af liderlighed, og jeg trådte tæt hen til hende, og tog fat om de brune indsmurte bryster og masserede dem hårdt, så duften af afføring også bredte sig i gæsteværelset. Tog fat i ringene i brystvorterne og trak hende tæt, så jeg kunne kysse hende.

Gails tunge legede grådigt med min og jeg pressede hende bagover ned på det kølige latexlagen. “Slik mine fingre rene,” beordrede jeg. Hun lå og kiggede et kort sekund tvivlende på mig, inden hun forsigtigt begyndte at slikke sin egen afføring af mine fingre. Hun kæmpede tydeligvis med opkastfornemmelser men formåede alligevel at gennemføre renslikningen.

Med et hårdt tag vendte jeg hende på siden i sengen så hendes veltrænede og stadig meget beskidte røv var blottet, og satte mit stadig hårde pikhoved mod den brune indgang. Der var ikke det mindste behov for glidecreme, som min pik gled helt i bund uden problemer, og jeg kunne mærke hvordan den blev fedtet godt ind i Gails afføring.

Jeg tog godt fat i hendes ben og hofte og begyndte i rolige stød at kneppe dem smukke amerikanske slavetøs analt. Hun lod en hånd forsvinde ned mellem sine ben for at gnide klitten mens jeg satte farten i vejret og stødte hårdere og hårdere. Hun var forsvundet helt ind i sin egen liderlighed, og var umådelig smuk som hun lå der godt smurt ind i lort.

Med et brøl tømte jeg mig op i tarmen på tøsen, hvilket fik hende til at gnide sig ekstra hårdt i fissen, så hun kunne nå at få orgasme, inden jeg trak mig ud.

 “Tak, Master,” hviskede hun: “Det er længe siden jeg har fået lov til at få pik.” Jeg tog hende om nakken, kyssede hende og kunne mærke udmattelsen i hele hendes krop. Uden at jeg behøvede at sige noget, bevægede hun sig ned til min pik, der var godt fedtet ind i afføring og sperm, og slikkede mig helt ren, inden hun gled tilbage på sengen og faldt i søvn.

Jeg lagde et tæppe over hendes beskidte krop, slukkede lyset og lukkede døren. Inden jeg fandt en klud og rengøringsmidler frem og for at fjerne resterne af Gails afføring fra sofaen og gulvet, så jeg kunne slappe af med en film og tænke over, hvad næste dag skulle gå med.

Læs videre<< Den piercede amerikanske Airbnb-lejer | Den piercede amerikanske Airbnb-lejer, del 3 >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller