Kinkysex Gratis sexnoveller

Den beskidte japanske Airbnb-lejer

D

Jeg har gennem flere år lejet et værelse i min lejlighed ud via Airbnb. Ikke fordi jeg som sådan har brug for pengene, da jeg har et godt betalt job i softwarebranchen. Men det er en stor lejlighed, jeg arbejder meget, er midt i fyrrene og single, så derfor synes jeg, at det er rart, når lejligheden virker beboet og fuld af liv.

Samtidig er det en sjov mulighed for at møde folk fra hele verden. Unge som gamle, smukke som grimme. Jeg har haft typer af alle slags boende, og selvfølgelig også enkelte single piger, som jeg ville have nydt at lege med – men det er aldrig blevet til noget. Ikke fordi jeg er afskrækkende på nogen måde, nærmere ganske almindelig uden at være muskeltrænet og med en pik lige tilstrækkeligt større end gennemsnittet.

Jeg bed derfor heller ikke specielt mærke i bookningen fra Akuro. En japansk pige på 28 som skrev, at hun var på jordomrejse, og derfor havde brug for et sted at bo i København om et par dage. På hendes foto fremstod hun som en køn pige, så jeg accepterede hendes booking.

Jeg var hjemme til at tage imod, da hun ankom sent fredag aften. Hun var ikke meget mere end 155 i højden, klædt i små stramme shorts og en lille stram top der formåede at fremhæve hendes røv og små bryster på bedste vis. Håret var kulsort og kortklippet, og smilet var indtagende og sexet. Jeg kunne mærke, at jeg tændte på hendes frække fremtoning.

Jeg fik vist hende på plads i det lille værelse, hun havde lejet for weekenden. Gav hende den korte informationstur omkring brug af køkken og lejlighedens eneste badeværelse. Hun var udmattet efter turen, fortalte hun på et fejlfrit engelsk, så hun skulle bare på hovedet i seng. Men hvis der var noget, så skulle hun nok spørge.

Næste morgen havde jeg mere eller mindre glemt min logerende, og gik i bad som jeg plejede. Men da jeg stod i badet kunne jeg høre døren til badeværelset åbne, og Akuro komme ind. Hun satte sig på toilettet, og jeg kunne høre at hun skulle tisse. Meget endda.

Jeg havde lidt forventet, at hun ville forlade toilettet igen da hun var færdig. Men jeg kunne høre hun blev siddende. Og jeg synes, at jeg svagt kunne høre hende stønne. Pokker med det tænkte jeg, slukkede vandet og trak badeforhænget til side. Jeg blev mødt af et meget frækt syn.

Akuro sad splitternøgen på toilettet med blikket rettet lige mod mig. Hendes små bryster var hårde af liderlighed, og i hver vorte glimtede en stav. Hun havde spredt benene, så jeg kunne se hendes flotte glatte fisse, som hun kørte to fingre langsomt ind og ud af. Hun var våd af urin og fissesafter.
”Vil du smage,” spurgte hun, og rakte sine to glinsende fingre frem.

Min pik var stenhård ved synet af den unge, frække pige. Jeg trådte nærmere og tog hendes fingre i munden. Smagen af fisse og urin var gennemtrængende… Akuro kiggede frækt op på mig og masserede min pik med hendes anden hånd. Med et suk begyndte hun pludselig at skide, og duften af hendes afføring bredte sig fra mellem hendes ben.

”Det er nu du skal sige fra, hvis du er sart,” lød det fra den unge japanske pige. Hun havde et fast greb i min pik, som hun trak mig ind på sit værelse. Sengen havde fået et latexlagen på og et lille videokamera stod på stativ. Hun tændte kameraet og skubbede mig ned på sengen.

Hun satte sig over mit ansigt, og sænkede sin flotte, glatte og meget våde fisse mod min mund. Den duftede af safter og urin.

”Slik mig ren – jeg har ikke været i bad i flere dage” lød beskeden. Jeg lod min tunge kærtegne de frække skamlæber, og duften af sved, urin og safter fyldte min næse. Smagen af hende fyldte min mund, den skarpe smag af en pige, der tydeligvis ikke tørrer sig efter toiletbesøg. Hun stønnede højt som min tunge pressede sig ind i fisser og op og pirrede hendes lille men hårde klit.

Jeg kunne med det samme mærke hun slappede af i kroppen, og hun begyndte at pisse mig i munden. Jeg drak hendes gyldne dråber med velbehag, og hun gled langsomt ned over min krop så den sidste urin blev smurt ud over min brystkasse og mave.

”Du kan vist godt lide beskidte piger,” smilede hun til mig. Jeg kunne ikke andet end at nikke.
Jeg kunne mærke hendes røv røre min stadig hårde pik. Hun greb fat om den og pressede sit beskidte røvhul mod pikhovedet. Men sin lille krop vrikkede hun langsomt min pik op i sit meget stramme røvhul – et udtryk af smerte og nydelse fyldte hendes ansigt. Centimeter for centimeter gled jeg helt op i hendes tarm.

Jeg tog hårdt fat om hendes små piercede patter, som hun begyndte at bevæge sig røv op og ned af min pik. Hun stønnede højt, og duften af hendes afføring, som den blev smurt ud over min pik, bredte sig i det lille værelse. Hun lænede sig tilbage og kørte fingrene hårdt omkring klitten, så safterne begyndte at rende ud af hende.

Pik, røv og fisse blev meget hurtigt godt smurt ind i en lysebrun masse af urin, lort og fissesaft. Akuro lod hænderne glide ned omkring sin krop, og smurte mave og små patter ind mens hun red mig hårdt. Jeg kom med et brøl oppe i hendes tarm, og fyldte hendes røv med sperm. Hun kom i samme sekund i en orgasme, der fik hende til at vende det hvide ud af øjnene.

Efter at have sundet sig lidt, trak Akuro sig langsomt og roligt fri af pikken. Og vendte sig om så hun kunne sidde med sin røv lige over min mund. Jeg kunne se at hun pressede, og en blanding af sperm og afføring begyndte at sive ud af hendes røv.

”Spis mig,” lød det kort fra hende.
Villigt begyndte jeg at slikke den brune masse af hendes små stramme baller, og spredte dem, så hun nemmere kunne tømme sig ned i min mund. Akuro stønnede og vred sig mens min tunge arbejde i hende, og hun begyndte igen at pisse ud over mig i ren liderlighed.

Stille og roligt fik jeg slikket hendes røvhul helt rent for sperm og lort, og hun lænede sig frem for også at slikke min pik helt ren for afføring. Jeg var helt udmattet, da Akuro til sidst krøb tæt ind til mig med en hånd omkring min godt brugte pik. Hendes mave og lækre små patter var stadig brune af afføring, da hun kyssede mig og jeg faldt hen i en døs.

Da jeg vågnede nogle timer senere var Akuro borte. Alle hendes ting var væk bortset fra latexlagenet, hvor jeg stadig lå i resterne af hendes urin og afføring. Duften var meget gennemtrængende, og da jeg kiggede ned af mig selv så jeg, at hun havde overskidt min pik igen, inden hun var gået. Jeg tog fat om min pik og onanerede mig til en orgasme, lod bare spermen ramme ud over mig.

Et par dage senere dukkede en kort mail op fra Akuro i min indboks.
”Tak for en dejlig beskidt oplevelse.” Og så var der et link til en webside.
Jeg klikkede på linket. Det var en japansk webside med adskillige videoklip af Akuro, som skildrede hendes jordomrejse. I alle klippene dyrkede hun beskidt og pervers sex med både mænd og kvinder – noget af det endda mere ekstremt, end hvad hun havde lavet med mig.

Jeg fandt klippet af min leg med hende. Hun havde sørget for at sløre mit ansigt. Jeg måtte spille pik til synet af hende, da hun sad med blikket mod kameraet og sked ud over min pik og spillede fisse samtidig, mens jeg lå og sov. Sammen med videoklippet var der et link til min Airbnb-side.

Der gik da heller ikke mange dage, før en ny booking dukkede op via Airbnb. Denne gang fra en 50-årig amerikansk kvinde, der i stedet for et almindelig profilfoto havde vedlagt et billede af sin gennempiercede fisse og en besked om, at hun gerne ville betale i naturalier. Jeg klikkede accepter på bookningen.

Læs videre | Den piercede amerikanske Airbnb-lejer >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller