Kinkysex Gratis sexnoveller

Beskidt date med Tanja

B

Jeg er bestemt ikke nogen fotomodel med muskuløse overarme og en sixpack. Snarere er jeg som mænd omkring de 50 sikkert er flest – halvskaldet og med lidt mave. Derfor var jeg også noget overrasket og lettere mistænksom, da den 36 årige Tanja skrev til mig på Scor.dk.

Jeg havde en tre-fire dage forinden blot liket et af hendes fotos. Et hvor hun vendte sin blottede røv mod kameraet og kælede for sit svedige anus med en finger. Jeg havde, som jeg ofte gjorde, skrevet en kort kommentar til billedet. Noget lidt plat med at hun så velsmagende ud.

Tanja var en flot slank kvinde på 170 cm. med fine faste bryster uden tatoveringer eller piercinger, men med en meget smuk glat fisse og et flot mørkerødt skulderlangt pagehår. På hendes fotos var hun ofte klædt i sort lingeri og stiletter, og så havde hun en meget kortfattet tekst om, at hun ikke søgte noget, og at brevskrivere ville blive blacklistet.

Tanjas brev var lige så kortfattet som hendes profil:

“Tak for din kommentar. Er du en beskidt røvslikkerslave? mvh Fru Tanja.”

Jeg tænkte, at der måske var tale om en fake profil. En eller anden teenager der bare ville trolle gamle liderlige mænd som mig, der tænder på underkastelse og ydmygelse. På den anden side var Tanjas Scor-profil både medlem og verificeret, og om ikke andet kunne en brevudveksling give stof til lidt saftige fantasier. 

Så dagen efter valgte jeg at skrive en en kort besked tilbage, for hvor galt kunne det gå:

“Kære Frue. Jeg holder meget af at slikke en kvindes røvhul dybt og til hver en tid. Jeg er som slave meget villig og ikke sart. mvh Mads.”

Annonce

Jeg ventede spændt på et svar, for jeg kunne se at Tanja var online og havde åbnet min besked næsten så snart, jeg havde sendt den. Der gik heller ikke mange minutter, før der tikkede et svar ind:

“Log på denne teamspeak nu. Nøgen!”

Jeg stirrede vantro på linket. Tusinde tanker for og imod burde have faret gennem mit hoved, men i bund og grund handlede det om, at hvis jeg virkelig var villig, så gjorde jeg det bare.

Jeg skyndte mig at tage tøjet af, satte mig ved computeren, justerede kameraet så kun mit ansigt og skuldre var synlige. For hvis nu det var en faker, så ville personen i hvert fald ikke få meget ud af det. Og loggede på.

Tanja tonede frem på skærmen synlig fra livet og op. Hun var klædt i en sort, enkel og lille smule gennemsigtig chemise, der jeg lige knap lod mig ane hendes smukke bryster. Det røde hår indrammede hendes smukke ansigt, hvor øjnene gnistrede og et smil bredte sig på læberne.

“Du gør et godt første indtryk slave. Zoom ud og rejs dig op, så jeg kan se din krop,” lød hendes let raspende men meget kontante stemme gennem mine højttalere.

Jeg mumlede et lidt overrumplet “javel,” og fik indstillet kameraet, så hun kunne se hele min krop, da jeg stod foran computeren. Min pik var allerede halvstiv ved spændingen over, at en fremmed kvinde sad og så på den.

Mit kropssprog signalede givetvis tydeligt, at jeg var meget bevidst om, at jeg ikke lignede den slags mænd, som en kvinde som Tanja ellers nemt kunne score:

“Jeg kan se, at du undrer dig over, at en gudinde som mig tager kontakt til en gammel fedladen slavefyr som dig?”

Jeg nikkede blot og mumlede: “Ja, Frue.”

“For mig handler det ikke om, hvordan du ser ud, men hvor villig og pervers du er. At du gør alt hvad jeg ønsker uanset tid og sted. Forstået?”

Tanja kiggede på mig med sine hårde øjne for at se, om jeg havde forstået hende. Smilet blev bredere, da hun konstaterede, at det var tilfældet.

“Godt. Lad mig så se dig sperme ud i din hånd, og slikke det i dig bagefter!”

Annonce

Jeg var som fortryllet af hendes kommanderende stemme, og begyndte at gnide min pik helt hård og stiv. Den har en god størrelse og ikke mindst tykkelse. Fruen virkede tilfreds og fastholdte uden et ord mit blik, mens den frække situation gjorde, at jeg hurtigt nærmede mig klimaks.

Med et lidt ynkeligt grynt strømmede spermen ud i min håndflade, og jeg skyndte mig at føre den op til munden for ikke at spilde. Jeg kunne høre et lille liderligt suk undslippe Tanja, da hun kunne se, at jeg slugte sæden, men ellers var der intet at se i hendes ansigt.

“Dygtig slave. Jeg sender dig adressen på den restaurant, hvor du inviterer mig ud og spise i morgen. Stil udenfor præcis klokken 20.”

Tanja forsvandt fra skærmen, og nogle minutter senere lå der en adresse på en restaurant inde i byen i min indbakke. Jeg kendte den godt. Det var ikke noget dyrt sted men hyggeligt indrettet, så man ikke sidder på skødet af hinanden, men rent faktisk kan snakke ugenert sammen. Et perfekt sted til en første date.

Jeg dukker op klokken 20 som befalet. Iklædt et par pæne sorte bukser og en hvid skjorte med opsmøgede ærmer – afslappet med ikke sjusket klædt. Tanja er ingen steder at se. Efter en halv time begynder jeg at overveje, om jeg måske er blevet brændt af, da porten ved siden af restauranten åbner og den rødhårede kvinde står der.

“Dejligt at du kan finde ud af at komme til tiden. Jeg har holdt øje med dig fra min lejlighed,” hun nikker op mod bygningen,”En dygtig slave venter jo så længe, jeg måtte ønske, ikke sandt?”

“jo,” nikker jeg. Hun træder tæt hen til mig, og giver mig et kys på kinden. Hendes parfume pirrer mine næsebor, og først nu har jeg åndsnærværelse nok til at bemærke hendes frække påklædning. En kort stram satinkjole som slutter midt på hendes slanke lår, lige der hvor de lange lakstøvler med de høje spidse hæle starter.

“Kom lige med herind i porten først, slave,” hun trækker mig ind i det lidt køligere mørke.

Hun stiller sig med det ene ben oppe på nogle paller, der står ved væggen. Kjolen krænger lige nok op til, at jeg ikke er i tvivl om, at hun i hvert fald ikke har trusser på. Og jeg er nu heller ikke i tvivl om, at det ikke er parfume men duften af hendes uvaskede fisse og røv, som jeg kan lugte.

“Sperm på min støvle, slave,” lyder ordren. 

Jeg adlyder med det samme, uden at tænke på, at der måske kunne komme nogen. Min halvstive pik bliver hurtigt stenhård, fordi duften fra Tanjas fisse og røv omslutter mig. Hun kigger forventningsfuldt på mig, og inden længe vælter min sperm ud over den flotte blanke overflade.

Annonce

Et kort nik fra hende fortæller mig, hvad jeg allerede godt ved. Jeg sætter mig på knæ og slikker med lange slik støvlen helt ren for sperm. Mine øjne kan se lige op under den korte kjole, hvor både fissen og numsen er tydeligt svedige og snavsede.

“Du har potentiale, slave. Stil dig med spredte ben, så jeg kan krænge den her på,” siger hun med rolig stemme, og tager et penisbur i klar latex frem fra sin taske: “Det er ikke så restriktivt, som det du får, hvis jeg er tilfreds med dig efter i dag.”

Hun smækker det stadig blottede pikhoved med flad hånd, og jeg klynker stile. Hun tager hårdt fat, og med erfarne bevægelser presser hun min pung og pik på plads. Det strammer godt til, og jeg vil ikke kunne få stiv pik, selv om pigge indvendigt i latexburet konstant prikker og tirrer.

Da jeg trækker bukserne på, former buret en tydelig bule, som alle vil kunne se. Tanja smiler blot ved synet af min ydmygelse, træder helt tæt på mig og nusser mig i nakken. Hendes tunge finder vej ind i min mund, mens hun kæler for min indespærrede pik uden på bukserne.

“Tøm din blære og bevis du er en klam slave,” hvisker hun mig i øret: “Lad mig mærke dig pisse!”

“Øh, hvad,” mumler jeg: “Skal jeg tisse med den her på. Så skal jeg lige have bukserne af.”

Tanjas tænder tager fat i min tungespids, jeg kan mærke at hun kunne bide til, hvis hun ville: “Pis lige nu, eller daten er slut.” Der er ingen tvivl om, at hun mener det alvorligt.

Hun kysser mig igen frækt og grådigt og sukker af vellyst, da hun mærker, jeg slapper af og mit urin begynder at løbe ned mellem mine ben. Hun gnider brutalt min pik i buret, så hele fronten af mine bukser snart er gennemblødt af tis. 

“Dejligt, skat,” roser hun med et tilfreds blik mod mit underliv. Igen vil kunne overse hverken bulen fra buret eller at jeg har pisset i bukserne. 

Tanja tørrer sin urinvåde hånd af i mit ansigt, tager mig i hånden og fører vej til restauranten lige uden for porten. Jeg føler, at alles blikke er rettet mod mit underliv, at alle kan se og lugte at jeg er våd af tis. Jeg føler mig ekstremt ydmyget.

Min date hilser og knuser som det naturligste i verden med restaurantens indehaver Hanna, der nok er omkring 60 og en endda meget frodig dame i en stor løs kjole. De kender tydeligvis hinanden godt, og da hun viser os vej til et bord i hjørnet, bemærker hun lavt men med et smil, at hun har stillet en plastikstol frem, så jeg ikke grisser møblerne til.

Vi falder godt i snak over menukortet, og Tanja er både rar og imødekommende. Hvis det ikke var fordi mine bukser klæbede af tis og var ved at blive lidt kolde, ville jeg næsten kunne have troet, at det var en helt almindelig date. 

Vi bestiller vores mad og to kolde fadøl, Da drikkevarerne ankommer spørger Tanja sin veninde, om hun har sørget for et frisktappet glas til mig. Hanna bemærker med et stort smil, at hun selv har leveret, og placerer et glas med kropsvarm urin foran mig. Hun bliver stående mens Tanja og jeg skåler for lige at nyde synet af mig, der tager en stor slurk af den meget bitre væske.

Annonce

Maden er til gengæld dejlig, og Tanja og jeg taler videre om job, liv og alt det andet, man nu taler om på en første date. Indimellem afbrudt af hendes mere direkte spørgsmål om jeg er til fx nåle i pikken, slavesammenføring, fist og meget andet.

Det er tydeligt, at hun prøver at se, om hun med ord alene kan skræmme mig bort, men jeg svarer ganske ærligt, at jeg er til alt, blot jeg er tryg ved min ejer. 

I løbet af en lang og hyggelig middag glider den stærkt smagende urin ned slurk for slurk, hvilket Tanja tydeligt er godt tilfredshed med, for hun bemærker med et lille grin: “En anden gang skal Hanna vist også lægge en dessert til dig.”

Vi er de sidste, der forlader restauranten. Tanja kysser Hanna farvel med et: “vi ses snart.”

Ude på gaden i den friske luft kan jeg virkelig mærke, at mine bukser klæber og er kolde og våde. Bulen fra pikburet er endnu tydeligere, og jeg er sikker på, at alle de forbipasserende glor på mig. Tanja nyder min ydmygelse.

“Det har været en dejlig aften Mads. Nu synes jeg du skal følge mig op til min lejlighed, så du kan få et rigtig pikbur på, inden du skal hjem.” 

Jeg følger efter Tanja op af trapperne til hendes lejlighed nogle etager over restauranten. Hun går foran mig på trappen og trækker op i sin kjole, så jeg har fuldt udsyn til hendes beskidte røv. Hun stopper pludseligt lidt op, så jeg kommer helt tæt på, og slår en lang ildelugtende prut lige i ansigtet på mig.

“Slaven kan vist lide lugten af sin nye ejer, hva?” griner hun.

“Ja Frue, de dufter dejligt.”

Oppe i den store luksuslejlighed får jeg besked på at smide alt mit tøj og stille mig med spredte ben ude på badeværelset. Tanja trækker selv sin kjole af, og er helt nøgen under. Kan godt mærke at buret pludselig strammer ekstra om pikken.

Tanja stiller sig helt tæt foran mig og gnider sig nu ugenert i skridtet, så lugten af uvasket fisse og hendes urin fylder lokalet. Hendes bryster strejfer min overkrop. Hun tager et hårdt tag i min pik og nosser og kysser mig grådigt.

“Kunne du godt tænke dig at kneppe mig med din klamme, pisvåde pik slave. Tage mig på patterne. Sperme oppe i mig og slikke mig helt ren bagefter. Ville du gerne det, Mads?”

“Ja, Frue, meget gerne endda,” stønner jeg i ren liderlighed.

Annonce

“Det er bare synd, for det får du ikke lov til i aften, slave,” lyder Hannas stemme pludselig bag mig, mens Tanja bliver ved med at kysse mig og klemte mine nosser så hårdt, at jeg får tårer i øjnene af smerte.

Hanna har også taget sin kjole af, og hun er virkelig stor på alle måder. Kæmpe hængebryster, lår og mave men tydeligt også meget muskuløs kan jeg se, nu da den løse kjole ikke længere skjuler hendes krop. 

Tanja trækker med en hurtig nådesløs bevægelse latexburet af min pik og nosser, og jeg bukker klynkende sammen i smerte. Men får ikke fred til at ømme mig, da Hanna stiller sig bag mig, trækker mig tæt ind til sig og holder mig fast med den ene hånd, mens hun tager fat om pikken med den anden.

Med hårde brutale tage begynder Hanna at spille min pik, og selvom det gør ondt i både pikhoved og forhud bliver pikken alligevel hurtig meget hård og stiv. Og da Tanja sætter sig på knæ foran mig, går der ikke mange sekunder, før jeg fylder hendes smukke mund med sperm.

Hun rejser sig langsomt, så jeg kan mærke hendes bryster hele vejen op af min krop Jeg forventer at skulle modtage min sæd fra hendes mund. Men i stedet tungekysser hun Hanna dybt, og i fællesskab sluger de spermen.

“Nå skat, nu skal du have bur på,” siger Tanja og finder et pikbur i klar plast frem. 

Buret ser mig ikke særlig stort ud, og Hanna er da også nødt til at hente is i fryseren, for at få min pik til at skrumpe nok til, at den kan være i buret. De smiler begge to tilfreds, da først min pik er låst forsvarligt inde.

“Du kan nok ikke få dine pisvåde bukser på igen, slave,” griner Hanna, og rækker mig i stedet et par meget kropsnære træningsbukser i lycra, hvor pikburet står vildt tydeligt frem, da jeg tager dem på: “De klæder dig,” siger hun med et ondskabsfuldt smil.

Tanja griner blot, rækker mig mit tøj. Da jeg har fået skjorten på, følger de mig begge ud i entreen.

“Kan du nu kysse Tanja pænt farvel,” lyder det fra Hanna, mens Tanja læner sig helt ind over en kommode, så hendes røvhul er blottet. Hun kæler for anus med en finger, ligesom på billedet jeg kommenterede på.

“Ja, kys mig dybt, min lille klamme slave,” stønner Tanja.

Annonce

Jeg falder på knæ bag hende og spreder hendes baller. En duft af sved, urin og prut står mig i næsen, og så tæt på kan jeg nu for alvor lugte, hvor beskidt hun er.

Som har hun har læst mine tanker, hvisker Hanna mig i øret: “Hun har ikke været i bad siden det foto, du kunne lide, blev taget. Så nyd smagen, slave.”

Jeg slikker stille omkring endetarmen, og min mund fyldes med en skarp smag af urin og afføring: “Kys mig i min gudinderøv,” stønner Tanja, og Hanna presser uden nåde mit hoved helt ind mellem ballerne.

Min tunge finder vej helt sig op i Tanja endetarm, lige som hun med et suk slipper en meget våd prut, der får det til at vende sig i min mave. Jeg kan mærke hendes røvsafter i min mund, og pirrer hende så langt oppe i tarmen, som min tunge kan nå. Hun fiser flere gange, og jeg kan ud af øjenkrogen se, at Hanna nu filmer os med sin telefon.

“Nu får du en sidste opgave for i dag,” lyder det stønnede fra Tanja: “Er du klar, Mads?”

“Uhm-hum,” kan jeg kun mumle med tungen langt oppe i hendes røv.

Jeg mærker, at Tanja begynder at presse, og et kort øjeblik tænker jeg, at det kan hun vel ikke gøre på en første date. Men så er en lille tung lort allerede på vej ind mellem mine læber, og jeg kan ikke andet end at tage imod.

Jeg ved ikke om Tanja forventer jeg spiser hendes lort, eller om hun blot vil have jeg spytter den ud i toilettet. Jeg ser nok lidt tvivlende ud, men får snart svaret.

“Du er så dygtig, Mads,” lyder det fra Tanja, som hun retter sig op, og åbner sin hoveddør: “Når du kommer hjem, så sender du mig en video, hvor du viser, at du sluger de sidste rester af min brune gave. Ellers bliver der ikke en næste date, forstået?!”

Hoveddøren smækker bag mig, og jeg kan høre Tanja og Hanna grine og more sig derinde. Min mund er fyldt med min nye ejers afføring – det bliver en lang tur hjem.

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller