Kinkysex Gratis sexnoveller

Analslave for min stedmor

A

Da jeg vågnede næste morgen var det ikke fordi jeg havde sovet særlig godt. Den uvante følelse af en analplug i røven havde vækket mig flere gange i løbet af natten. Jeg havde overvejet at trække den ud for at kunne få sovet. Men jeg havde ikke turdet.

Hvilket viste sig at være meget heldigt, for næste morgen blev jeg vækket af Lones hånd, der tog fat om min halvstive pik. Hun kiggede mig i øjnene og hviskede overraskende blidt: “Fordi du har været en dygtig slave og ikke har taget pluggen ud, så skal du have en lille belønning i dag.”

Hun tog min pik i munden, og suttede så jeg ikke kunne andet end at stønne af nydelse. Hendes fingre tog fat om pluggen, og med rolige bevægelser brugte hun den til at kneppe mit røvhul, hvilket fik mig til at komme i munden på hende.

Lone tog fat i mit hår og kyssede mig krævende, så min mund blev fyldt af min egen sæd: “Tak, mumlede jeg.”

Annonce

“Nu sørger du for at tage pluggen ud, når du går i bad, og rengøre den, så den er klar i aften. Kom ned når du er færdig, så er der morgenmad til dig.”

I badet trak jeg pluggen ud. Den var mindre end jeg havde troet, især fordi Lone jo havde sagt til Katrine, at jeg på et tidspunkt skulle have en hel hånd op. Det synes jeg virkede noget urealistisk.

Pluggen blev gjort ren og gemt væk i min skuffe med sokker. Tøjet kom på, og jeg gik nedenunder for at spise morgenmad. Min far og Lone sad allerede ved bordet, og stemningen var stort set som den plejede at være. Og så alligevel ikke helt, for Lone var ikke så fjendtlig over for mig, som hun havde været førhen.

Min far synes også at have bidt mærke i det: “Hvor er det rart, at I to synes at have fundet ud af at tale sammen,” lød det mellem bidderne af rundstykke med ost.

Jeg nikkede blot og mumlede i min mad. Lone nussede mig i håret: “Ja, han er ikke så skidt en knægt endda. Vi skal nok finde ud af at blive gode venner.”

“Så er jeg heller ikke så urolig ved at tage en uge til Polen på forretningsrejse,” lød det fra min far.

Jeg kiggede spørgende og måske med en lille grad af desperation på min far.

“Jeg skal afsted på mandag. Så bare rolig, I har en lang weekend til at vænne jer til tanken,” grinede han.

Lone stod bag ham, så han ikke kunne se hende. Hun kiggede mig lige i øjnene og slikkede sig provokerende frækt om læberne. “Det er fint nok,” sagde jeg blot til min far. 

Annonce

Om aftenen da jeg skulle børste tænder trådte Lone igen ind på badeværelset. Hun låste døren bag sig, og smilede da hun så, at pluggen allerede stod klar på kanten af vasken

Hun stillede sig tæt bag mig, og lod sine hænder glide ned om mine baller og gav dem et hårdt klem som tegn til, at jeg skulle bukke mig ind over vasken.

Hendes hånd gled ind mellem mine baller, og hun lod en enkelt finger pirre åbningen: “Nyder du at være min lille analluder?”

“Ja, Lone. Meget.”

Hendes finger gled langsomt op i mig, og fornemmelsen fik min pik til at stivne helt: “Du får så fin en røvfisse, min dreng. Glæder du dig ikke at være helt åben?”

“Jo,” stammede jeg lidt nervøst.

Et par kolde dråber glidecreme ramte mit anus, og stille og roligt kunne jeg mærke at to ekstra fingre gled op i min røv: “Du elsker at sove med din plug, ikke sandt?”

“Ja,” løj jeg, for jeg synes egentlig, at den var ret ubehagelig at have op hele natten.

Lone trak fingrene ud af min røv, og smækkede mit dryppende pikhoved hårdt. Jeg udbrød et vræl og krympede helt sammen over håndvasken.

“Jeg ved jo, at du lyver – det tager flere uger, før du man vænner sig til at sove med plug. Men du skal nok lære at nyde det.”

Og med de ord pressede hun pluggen op i min røv og forlod badeværelset.

Annonce

Jeg sov ikke særlig meget bedre denne nat. Hver gang jeg vendte mig, blev jeg vækket af pluggen, der smertede lidt i mit indre. Lørdag morgen blev jeg ikke, ligesom dagen før, vækket af Lone, så måtte selv tage pluggen ud i badet inden jeg tog en hurtig morgenspiller.

Hele dagen forløb som om intet var hændt. Jeg holdt mig mest på mit værelse, spillede computer og dovnede den, mens min far og Lone havde deres faste ugentlig shoppetur i Bilka.

Om aftenen tog de ud og spise. Jeg fik blot lov at bestille en pizza og blev hjemme. Jeg var næsten ved at tro, at Lone måske var blevet sur over, at jeg havde løjet og sagt, at jeg nød at have pluggen oppe. 

Men da hun trådte ind på badeværelset igen om aftenen, smilede hun ved synet af pluggen, som jeg havde stillet klar: “dygtig slave. Spred benene.”

Jeg lænede mig ind over håndvasken og spredte benene, så hun havde nem adgang til mit røvhul og min allerede godt stive pik. Hun tog hårdt fat i min pik og gned den helt stiv.

“Har du spillet pik i dag?” spurgte hun.

“Øh, ja. I morges da jeg tog pluggen ud,” svarede jeg. Jeg turde end ikke prøve at lyve.

“Det er ok, det måtte du også godt. Bare rolig,” hun blev ved med i langsomme hårde bevægelser at gnide min pik i hele dens længde.

“Men fremover skal du spørge enten mig eller Katrine om lov, før du leger med din pik. Forstået?”

Jeg nikkede og mumlede, at jeg forstod – kunne mærke, at jeg var tæt på at sperme. Lone slap min sprøjteklar pik: “dygtig slave.”

Med et hurtigt snuptag havde hun presset pluggen på plads i min røv og forlod badeværelset.

Annonce

Efter endnu en nat med afbrudt søvn vågnede jeg med med stiv pik. Jeg kunne mærke, at der ikke skulle meget til, før jeg ville sperme. Men jeg havde også en fornemmelse af, at jeg ville blive straffet meget hårdt, hvis Lone eller Katrine fandt ud af, at jeg havde spillet pik uden at få lov.

Jeg fandt min telefon frem: “Må jeg godt?” skrev jeg i en SMS til Katrine.

“Må hvad?” kom svaret hurtigt tilbage.

“Spille pik,” jeg syntes det var både ydmygende og flovt at skulle skrive sådan og spørge om lov.

“Start med at spørge ordentligt,” lød beskeden tilbage fra Katrine. 

Jeg kunne godt fornemme, at jeg ikke fik lov at slippe nemt. Jeg kunne lige så godt tage skridtet fuldt ud.

“Må slaven godt spille sin morgenstive pik til den spermer?”

“Og hvad gør slaven med spermen?”

“Slaven sluger sin sperm,” skrev jeg og mente det.

Der varede lige længe nok med, at Katrines svarede, til at jeg troede, at hun måske slet ikke ville gøre det.

“Dygtig slave. Selvfølgelig må du IKKE spille pik,” og så en grine-smiley.

Annonce

Øv, tænkte jeg, og turde ikke andet end at adlyde. Jeg skyndte mig ud på badeværelset for at tage et køligt bad og fjerne pluggen. Og smuttede så ned for at spise morgenmad.

Min far og Lone var allerede oppe og i gang med dagen: “Dygtig dreng, at du er så tidligt oppe og kan hjælpe til,” smilede Lone og blinkede til mig. Jeg var ikke i tvivl om, at hun godt vidste, at jeg havde skrevet med Katrine.

Jeg blev sat i gang med at gøre mit værelse og badeværelse rent, rydde op og alle de andre pligter, som nu engang var en del af aftalen om at få lov at bo hjemme. Dagen gik hurtigt, og henad aftensmadstid stod min fars kufferter klar, så han kunne komme tidligt afsted mandag morgen.

Om aftenen på badeværelset stod jeg allerede klar ind over vasken, da Lone kom ind.Hun smilede tilfreds og trak denne gang sin kjole af. Selvom hun ikke var klædt i den lyserøde latexkjole eller havde sat håret op, ligesom sidst jeg så hende uden tøj på, og selvom brysterne hang på hendes fedladne krop, fik synet alligevel min pik til at røre på sig.

Dagens rengøring af huset betød, at hendes duft var en blanding af sved, tis og våd fisse. Jeg kunne slet ikke forstå, hvorfor jeg tændte på så hårdt på hende lige pludselig.

Annonce

Lone kiggede på min godt stive og trængende pik: “Du kan vist godt lide synet af din ejers krop, hva?”

Jeg nikkede: “og din lugt,” mumlede jeg næsten uhørligt.

“Hvor kært,” lød det og et perverst smil bredte sig over Lones læber: “Nu sætter jeg mig på toilettet, så spiller du pik ud over mig. Men du må ikke sperme, før jeg er færdig.”

Lone lænede sig tilbage på toilettet med spredte ben, så jeg kunne se hendes våde, glatte fisse. Hun gjorde tegn til at jeg skulle stille mig foran hende. Hun tog fat om sine tunge bryster, og kiggede udfordrende på mig.

Færdig med hvad? … hun forsøgte nok bare at bringe mig ud af fatning, tænkte jeg. Jeg tog forsigtigt fat om min pik og begyndte at spille den af, så mit glinsende pikhoved var helt blottet ved hvert strøg.

Lone sukkede liderligt, og pludselig begyndte tis af fosse ud af hende og ned i toilettet. “Sådan en pervers lille slavedreng, nyder du at se mig pisse,” grinede hun: “Ville du ønske jeg pissede på din ynkelige pik?”

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare. Jeg havde godt hørt om folk, der legede med tis. Men det var aldrig noget, jeg havde fantaseret om selv. Jeg stirrede blot fascineret på den gule stråle, og netop som den stilnede af, spemede jeg ud over Lones store bryster. 

“Dygtig dreng. Slik nu rent,” lød det rosende.

Annonce

Smagen af min egen sperm var velkendt, men den blandede sig med smagen af Lones sved. Lugten af tis fra toilettet og hendes fisse var også svær at abstrahere fra og den både tændte og frastødte mig.

Heldigvis forlangte Lone ikke at få slikket fisse, men tørrede sig blot, skyllede ud og tog fat i pluggen. Jeg lænede mig på ny ind over vasken, og kunne mærke den efterhånden velkendte fornemmelse af først to og så tre fingre i røven.

“Du skal bruges så hårdt i næste uge, slave. Katrine kommer bliver her hele ugen, for hun fået nogle lidt ekstreme ideer, som vi tror, at du kan trænes til.”

Og med de ord trak hun fingrene ud af mig og pressede pluggen på plads. Jeg vidste bedre end at spørge til, hvad det var for planer Lone og hendes veninde havde med mig.

Læs videre<< Slikkeslave for min stedmors veninde – del 2 | Fuldtidsslave for min stedmor >>

Tilføj kommentar

Kinkysex Gratis sexnoveller